Akciófigyelő: Tízféle kedvezményes Ulefone strapatelefonból választhatunk

Hatalmas leértékelést eszközölt az Ulefone, összesen tíz modellhez juthatunk hozzá, akár 62% kedvezménnyel.

Az Ulefone telefonok hivatalos listaára egy dolog, az viszont, hogy ténylegesen mennyiért juthatunk hozzájuk, egy teljesen másik, mivel a gyártó rendszeresen biztosít komolyabb kedvezményeket. A június 12-18-ig tartó nyári promóciós kampányban tíz különböző modell közül választhatunk akár 62%-kal kedvezőbb áron, mint amit alapból az árcetlire nyomtak.


[+]

És ez a legújabb készülékekre is vonatkozik a korábbi, de továbbra is népszerű modellek mellett. Az hatalmas hangszóróval, infra vezérlővel és Infinite Halo RGB jelző- és díszvilágítással szerelt, eredetileg 180 ezer forintos Armor 21 például 99 dolláros áron is a miénk lehet, amennyiben az első ötven előrendelő között vagyunk. A következő ötven vásárlónak már 199 dollárt kell fizetni és kapnak mellé egy fülhallgatót, a későn érkezők viszont még mindig élvezhetik a 199 dolláros kedvezményes árat.

Power Armor 18T
Power Armor 18T hőkamerával és 5G-vel

A belépő szinten az Ulefone Note 16 Pro kínál cseppálló alternatívát eredetileg 249 dolláros áron, az akciós időszakban viszont csak 99 dollárt kell érte fizetni, ami nagyjából 33 ezer forintot jelent. A FLiR Lepton 3.5 MSX technológiát és 5 megapixeles segédszenzort használó hőkamerával szerelt Ulefone Power Armor 19T-t 999 dollár helyett most 370 dollárért tehetjük magunkévá, az analóg és digitális mobil rádiófrekvenciás (DMR) standardon alapuló walkie-talkie funkciót pedig az Ulefone Power Armor 20WT biztosítja, csak nem 600 dollárért, hanem 260-ért.

Armor 17 Pro éjjellátó kamerával
Armor 17 Pro éjjellátó kamerával

Ha a hőkamera mellé 5G-re is szükségünk van, akkor az Ulefone Power Armor 18T lesz a nyerő 470 dollárérért, az éjjellátó infrakamerát pedig az Ulefone Power Armor 17 Pro-ban találjuk a nyári kedvezménnyel mindössze 230 dolláros áron. Hőmérsékletmérőt és mikroszkópos kamerát a Power Armor 19 kínál 290 dollárért, az 5G és a hőmérsékletmérő pedig a Power Armor 18-ban található meg egyszerre, most 340 dolláros áron, az alacsonyabb kategóriában pedig az Armor 14 Pro és az Armor 8 Pro lehet opció 170 és 150 dolláros összegért cserébe. A kedvezményes telefonokat az AliExpressen találjuk június 18-ig.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés