Akciófigyelő: Máris rendelhető kedvező áron az új Band 7

A Xiaomi épp egy napja mutatta be az új karperecet, a Tomtop már be is listázta.

Hirdetés

Talán nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, hogy a Xiaomi karperecei Magyarországon is a legnépszerűbb ilyen jellegű termékek, nem véletlen, hogy a gyártó már a hetedik generációnál tart, amit tegnap mutattak be. Az sem meglepő, hogy rögtön a bemutató után már meg is lehet venni az újdonságot, a Tomtop pedig elég jó árat talált, 50 euróért lehet kosárba tenni, szállítási költség és egyéb terhek nem jönnek már rá.

A Band 7 kapcsán már megírtuk, hogy nagyobb kijelzővel (1,62 inch), nagyobb felbontással (326 ppi), folyamatos kijelzéssel (AoD), rengeteg új számlappal és sportmóddal (összesen 120 féle aktivitás) érkezik a boltokba. Folyamatos pulzusméréssel, véroxigénszint mérésével és természetesen lépésszámlálóval még erőteljes használat mellett is 9 napos üzemidőt ígér a gyártó, de átlagos igénybevétel esetén ez két hét is lehet.

Kétféle változat létezik, az NFC-vel felszerelt variáns mögött a mi régiónkban nincsen kiforrott fizetési megoldás, a Standard Edition ezt a funkciót nélkülözi, ezért olcsóbb. A Tomtop is ezt kínálja még a jelenlegi árfolyamon is 20 ezer forint alatti áron, de érdemes tudni, hogy ezekben a darabokban nincs magyar nyelv, angolul azonban tud a termék és természetesen a kapcsolódó alkalmazás már kommunikál magyarul is. A Band 7 50 méterig vízálló, a töltőcsatlakozó mágneses, a szíj TPU szilikon, az egész motyó pedig csupán 13,5 grammot nyom, megrendelni itt lehet.

Előzmények

Hirdetés