Hirdetés

Akciófigyelő: kedvezményes e-bringákkal készül Halloweenre az Eleglide

A rollereiről és elektromos kerékpárjairól ismert márka az új modelljeit is akciózza.

Hirdetés

Az Eleglide nem ismeretlen márka felénk, hiszen már számos rollert teszteltük tőlük. A márka most kedvezményes árakat hirdetett meg Halloweenre időzítve, a T1-es és az M1-es bringák kapcsán, ahol a T-sorozat a trekking rövidítése és inkább városi használatra szánják, az M pedig a mountain első betűjét vette kölcsön, magyarán a nem burkolt utakon sem jön zavarba.

Eleglide M1
Eleglide M1 [+]

Az M1 679, az M1 Plus pedig 849 euróba kerül alapból. Bármelyiket is választjuk, a HALLOWEEN50 kuponkóddal 50 euróval kevesebbet kell értük fizetni, ha pedig két bringát rendelünk, akkor 150 euróval csökken az ár, ehhez a HALLOWEEN150 kuponkód használandó. Az M1 7,5 Ah-s akkumulátorral, 65 kilométeres rásegítéses hatótávval rendelkezik, maximum 100 kilogrammal terhelhető, 21 sebességes Shimano váltóval szerelik, elöl-hátul tárcsafékkel és hidraulikus teleszkópos első villával érkezik. A motor 250 wattos, 45 Nm-es nyomatékot tud.

Eleglide M1 Plus
Eleglide M1 Plus [+]

Az M1 Plus nevéből fakadóan kicsit többet kínál, ez konkrétan az akkumulátor méretét jelenti, ami itt 12,5 Ah-s, ezzel párhuzamosan a hatótáv is nagyobb, a gyártó szerint 100 kilométernyi rásegítés is kieshet belőle. Mindkét bringa IPX4-es vízállósági tanúsítványt kapott, a fedélzeti rendszer pedig a több helyről már ismert S688-os megoldás.

Eleglide T1
Eleglide T1 [+]

A T1 950 eurót kóstál a kupon nélkül (de erre is érvényes), 7 sebességes Shimano váltóval, kapásból 12,5 Ah-s akkumulátorral, elméleti 100 kilométeres hatótávval, sárhányóval és csomagtartóval szerelve érkezik. Itt a motor 50 Nm-es csúcsnyomatékot ad le, a terhelhetőség pedig már 120 kilogramm. Egy fokkal menőbb a fedélzeti kijelző is, ugyanúgy megvan az IPX4-es védettség, az első-hátsó tárcsafék és a lámpák is adottak, ahogyan a teleszkópos első villa is szériafelszereltség. A T1 Step-thru műszakilag megegyezik, de 50 euróval drágább, mert a köznyelvben "női vázas" kialakítást kapott, vagyis nincs középső átkötő a vázon. Ez fehér színben és barna üléssel is rendelhető, főleg a hölgy vásárlók ízlését célozva.

Eleglide T1 Step-thru
Eleglide T1 Step-thru [+]

A szállítás ingyenes, a termék EU raktárból jön, tehát további extra költségek nem merülnek fel. Az akció november 1-én ér véget. Minden további műszaki információ és képanyag a gyártó weboldalán érhető el.

Előzmények

  • Eleglide D1 - roller vagy robogó?

    Zseniális ár/érték aránya miatt választottuk ki ezt a terméket: 200 ezer forintért már stabil kialakítású, akár 45 km/h-val menni képes rollerhez jutathatunk hozzá, viszont az érkező szabályozás még keresztbe tehet neki.

Hirdetés