A TomTom bemutatja új TomTom GO720 készülékét

A TomTom ma bejelentette új TomTom GO készülékét – a TomTom GO720-at. Az új úttörő technológia lehetővé teszi a napi szintű térképfrissítéseket és számos új jellemzővel rendelkezik, mint például a beszéd felismerés, kompakt és divatos kivitellel kombinálva, így nyújtva az autóvezetőknek a lehető legjobb vezetési élményt. A TomTom GO készülék, tartalmazza Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Lettország, Litvánia és Észtország előre telepített, részletes térképeit, és Horvátország kisebb lefedettségét, ami a nagyobb városokat és a tengerparti régiót jelenti.

„Az új TomTom GO720 szabványt alapít az intelligens autós navigáció területén” - mondta Harold Goddijn a TomTom vezérigazgatója. „Ezen új termék bevezetésével egyedülállóan új jellemzőket és technológiákat teszünk elérhetővé felhasználóink számára, így biztosítva a piacon jelenleg legnagyobb teljesítményt és a legmodernebb szatellites, navigációs megoldásokat. Egyedülálló TomTom Map Share™ technológiánk óriási felhasználói közösségünk erejére támaszkodik, ezáltal minden felhasználónk kölcsönös előnyöket élvezhet.”

Hirdetés

Az új TomTom GO720 új elegáns, karcsú design-nal és kiváló minőségű kidolgozással rendelkezik, tökéletesen illeszkedve, bármilyen autóba, vagy ingzsebbe. Az új 4,3”-es képernyő a TomTom jól ismert, könnyen kezelhető intelligens felhasználói kezelőfelületévelvel rendelkezik 3D grafikában, amely biztosítja, hogy a vezető még jobban átlássa a környezetét.

Az új TomTom GO720 már rendelkezik a TomTom egyedülálló, új térképjavító technológiájával, a TomTom Map Share™-el. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák egymással frissítéseiket és hozzáférhessenek a többi felhasználó frissítéseihez, naponta, automatikusan és könnyedén a TomTom HOME- a TomTom ingyenes szoftver alkalmazásán keresztül. A TomTom rendelkezik a világ legnagyobb szatellit navigációs közösségével, amely több mint 10 millió felhasználót számlál. A TomTom Map Share™ felhasználók megoszthatják és kicserélhetik egymás között minden frissítésüket, lehetővé téve a legjobb térképekhez való hozzáférést mindannyiuk számára. A TomTom Map Share™ azt jelenti, hogy a felhasználók mindig a legfrissebb térképekkel és helyi ismeretekkel rendelkezhetnek.

A továbbfejlesztett Hands-free készlet egy új kiváló minőségű hangrendszert tartalmaz, amely a felhasználók számára a legjobb kihangosított telefonhívás opciót biztosítja Bluetooth®-on keresztül. Az optimalizált akusztikus kivitel és a továbbfejlesztett zajcsökkentés, visszhang szűrés, valamint az automatikus válasz funkció biztosítja, hogy a vezető a lehető legkönnyebben kezdeményezhessen és fogadhasson hívásokat, miközben az útra összpontosíthat.

A biztonság alapvető prioritásként szerepel az összes TomTom termék fejlesztésében. Az új TomTom GO720 egyedülálló biztonsági jellemzőkkel rendelkezik, így a vezetők mindig közvetlen hozzáféréssel rendelkeznek az átfogó biztonsági és segítségnyújtási információkhoz a világ minden táján. Az átfogó ’Segítség’ menü olyan információkat tartalmaz, mint pl. a legközelebbi kórház, autó-karbantartási információk és elsősegély nyújtási instrukciók. Egy másik új biztonsági jellemző a „Short-Cut” menü, így a vezetők közvetlenül kedvenc menü pontjaikra ugorhatnak és a képernyő egyetlen érintésével érhetik el a számukra legszükségesebb információkat, amely még egyszerűbb és biztonságosabb navigációt tesz lehetővé.

Az új TomTom GO720 átfogó audió opciókkal rendelkezik, melyek tökéletesen integrálódnak az autó sztereó rendszerébe és a felhasználó telefonjába. A vezetők lejátszhatják kedvenc zeneszámaikat a beépített MP3 lejátszó segítségével vagy összeköthetik iPod készüléküket a TomTom GO-val. Ezen felül a zene és a navigációs instrukciók zökkenőmentesen lejátszhatóak az autó sztereó berendezésén keresztül a beépített FM Transzmitter segítségével.

Az új TomTom GO720-al a vezetők számos intelligens extra közül választhatnak, ami lehetővé teszi, hogy úticéljukat nyugodtan és kellemesen érjék el. Számos testre szabható opció érhető el, mint pl. saját vezetési instrukciók rögzítése, amelyekkel most először rögzíthető könnyedén a vezető saját vagy gyermekei, családja és barátai hangja. A vezetők megtekinthetnek dokumentumokat és képeket is, értesíthetnek pozíciójukról és úti céljukról vagy más tartalmakról egyéb TomTom GO felhasználókat a Bluetooth® vezeték nélküli technológiával.

Szokás szerint a TomTom GO720 rendelkezik a TomTom HOME-mal. A TomTom ingyenes szoftver alkalmazása PC/Mac-hez alapvető eszköz a TomTom készülékek naprakészen tartásához. A TomTom HOME segítségével a felhasználók könnyedén letölthetnek új szoftver verziókat és a legfrissebb térképeket. A szoftveren keresztül a TomTom szatellit navigációs közösség tagjai kicserélhetik egymás között térkép-frissítéseiket, így téve elérhetővé mindannyiuk számára a legjobb térképeket. Ezen felül, az új TomTom GO720 tartalmazza az előre telepített, legfrissebb biztonsági kamera adatbázist, valamint más TomTom PLUS szolgáltatásokat, beleértve a TomTom Időjárás és TomTom QuickGPSFix-et is (az extra gyors kapcsolatért a TomTom és a GPS szatellitek között). Ezen felül a felhasználók más szolgáltatásokat is vásárolhatnak, előkészíthetnek utazásokat és ingyenes közlekedési figyelmeztetéseket kaphatnak számítógépükre.

A TomTom GO 720 a legfrissebb előre telepített Nyugat-Európa térképpel rendelkezik maximális részletességgel, amely a belső memórián van tárolva. AZ RDS-TCM Traffic-Receiver-rel rendelkező TomTom GO 720 csomag néhány országban lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés