10 millió eladott TomTomnál járunk

A TomTom továbbra is vezeti a gyorsan növekvő navigációs termékek piacát, és komoly szerepet játszik a szatelites navigációs termékek és szolgáltatások terjedésében. Jelenleg a TomTom rendelkezik a legtöbb vásárlóval világszerte.


“Nagyon büszkék vagyunk, hogy az élén állunk ennek az egyre növekvő piacnak. Sikerünket előrelátásunknak és folyamatos elkötelezettségünknek tulajdonítjuk, amellyel alapvetően jobb navigációt szeretnénk biztosítani.”-mondta Harold Goddijn, a TomTom vezérigazgatója. “A 10 milliomodik termék értékesítése mérföldkő a TomTom történetében, de csupán a kezdet. Mivel egyre több vezető igényli a magas minőségű, innovative és könnyen használható navigációs megoldásokat szerte Európában, úgy látjuk, a növekedés tovább folytatódik.”

A TomTom folyamatosan fejleszt, új szolgáltatásokat nyújt vásárlóinak, és növeli, javítja a tartalmat, a még job felhasználói tapasztalat érdekében. A TomTom HOME bevezetése óta több mint 1 millió felhasználó regisztrált a TomTom tartalmak, térképek és szolgáltatások eléréséhez. Ezek a felhasználók így tagjaivá váltak a világ legnagyobb szatelites navigációs közösségének. A TomTom HOME segítségével a vásárlók, egyszerűen és díjmentesen tarthatják naprakészen bármilyen TomTom készüléküket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés