2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A TENAA-nál bukkant fel a Vivo X6SPlus

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A kínai hírközlési hatóságnál mostanság kisebb csend volt, ám az adatbázis most egy újabb ismeretlen készülékről árult meg többet.

Hirdetés

Még tavaly novemberben dobta piacra legújabb készülékeit a Vivo, méghozzá X6 és X6Plus néven, ám úgy tűnik, hogy magának az X6 famíliának újabb tagja lehet. Az X6SPlus ugyanis látogatást tett a TENAA-nál, ám ameddig például a plusz "S" betű az Apple-nél jelentősebb hardveres fejlődést takar, ebben az esetben nem sok változásra lehet számítani. A sima X6Plus és a most felbukkanó X6SPlus között ugyanis két lényeges különbség adódik. Az első, hogy utóbbinál a processzorban lévő nyolc mag 1,8 GHz-en pörög, ameddig például előbbinél 1,7 GHz-en magok találhatók a CPU-ban.


[+]

A másik fontos differencia, hogy a még ismeretlen készülékben 13 helyett 16 megapixeles kamera található a hátlapon. Más téren azonban nincs eltérés, ugyanúgy 5,7 hüvelykes, 1080p felbontású AMOLED kijelző tündököl a mobil elején, aminek belsejében egyébként 4 GB RAM, 64 GB-os adattároló lelhető fel. Méreteket tekintve 158,16 x 79,94 x 7,7 milliméterről és 190 grammos tömegről beszélhetünk, amivel egy kicsit alacsonyabb és keskenyebb, ám nehezebb és szélesebb társánál. Hogy aztán a 3000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt kütyü mikor jelenik meg, arra még tippek sem születtek.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.