Hirdetés

TENAA viziten járt a Vivo Y51 és Y51L

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Vivo nagyon meghajtja az év végét, vagy éppen a következő esztendő elejét. Korábban már két modell is felbukkant a TENAA adatbázisában, most pedig újabb két eszközről árulkodott a kínai hírközlési hatóság weboldala, melyeknek modellszáma Y51 és Y51L.


[+]

A specifikációk alapján mindkét termék az alsó kategóriát erősítheti, hiszen az 1,2 GHz-es négymagos processzornak az 5 hüvelykes, qHD, azaz 540 x 960 pixel felbontású TFT kijelző meghajtása lesz a feladata. A burkolat alatt 16 GB-os adattárolót találunk, ami microSD kártyával bővíthető, a memória mérete 2 GB, vagyis az alacsony árszegmensben lassan alapvető felszereltég lesz ekkora modul behelyezése. A 143,8 x 71,7 x 7,52 milliméteres és 157 grammos eszközök 8 megapixeles hátoldali és 5 megapixeles előlapi kamerát kaptak. A minden valószínűség szerint fekete és fehér színben debütáló mobilok között egy különbség adódik, az Y51 ugyanis Android 5.0.2-vel kerül forgalomba (vagyis a másik lehet csak KitKatet kap). A mai nappal kapcsolatos másik Vivo hír, hogy elvileg az X6 névre keresztelt zászlóshajó is bemutatkozik, melyről természetesen azonnal írni fogunk.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Vivo

Azóta történt

 • Piacra lépett a Vivo X6 és X6 Plus

  Ahogyan azt várni lehetett, a kínai cég bemutatta két új készülékét, mindkettő fém burkolatot, sok rendszermemóriát AMOLED kijelzőt kapott.

 • Bemutatkozott a Vivo Y51

  A középkategóriás kütyü 64-bites Snapdragon 410 rendszerchippel és teljesen átlagos felszereltséggel bír, az ára viszont még ismeretlen.

 • A TENAA-nál bukkant fel a Vivo X6SPlus

  A kínai hírközlési hatóságnál mostanság kisebb csend volt, ám az adatbázis most egy újabb ismeretlen készülékről árult meg többet.

 • A TENAA-nál járt a Vivo X6S

  A kínaiak modelljéről immár fotók és specifikációs adatokat megtudhattunk. Az biztos, hogy a jó felszereltség mellé vékony kivitel társul.

Előzmények

 • A TENAA jóváhagyta a One X9-et

  A HTC készülékéről már több pletykát olvashattunk az utóbbi időben, most viszont már egyre biztosabbnak tűnik, hogy egy 5,5 hüvelykes phabletről beszélünk.

 • Divatbemutatón bukott le a Vivo X6?

  A feltörekvő Kínai gyártó hamarosan bemutatkozó készülékét a Harper's Bazaar China két munkatársa leplezhette le idő előtt.

 • Vivo X6 előzetes érkezett

  Bár sokan mára várták az Xplay 5S leleplezését, a jövő év elejéig alighanem a színfalak mögött marad, a gyártó viszont közzétett egy előzetest az X6 phabletről.

Hirdetés