A régióban is kapható lesz két belépőszintű Redmi

A Redmi 9A és 9C nem ült fel a 2020-as vonatra – arra, amelyik a kanyarban elszállt, amikor árazásra került sor.

Furcsa szerzet a kezem ügyében lévő Redmi 9, mert 65 ezer forintért (4/64 GB), 6,53"-es képernyővel és 1080p-s panellel valahogy nem az egykori apró széria, hanem a Redmi Note sorozat jut róla az eszembe.

A Redmi 9 elvileg csak most kapott európai premiert, bár már kapható
A Redmi 9 elvileg csak most kapott európai premiert, bár már kapható [+]

Világos, hogy sem az ár, sem a tudás (elég combos a MediaTek Helio G80 SoC) nem a belépőszintet képviseli, ám szerencsére az olcsóbb Redmikről sem kell lemondani, és a 9A, illetve a 9C már csak azért is csenghet ismerősen Olvasóinknak, mert Malajziában pár napja bemutatkoztak. Most az európai premier jött el, és 99 euróért (35 ezer forint) tényleg a régi Redmikre emlékeztet a 9A ára, bár a 6,53"-es képátló sokaknak lesz túl nagy, akárcsak a képernyő pixelek, hiszen ekkora felületre mindössze 720 x 1600 képpont jutott (269 ppi)

A Redmi 9A
A Redmi 9A [+]

A 2 GB RAM és a 32 GB-os tároló ennyiért elmegy, az 5000 mAh-s telep pedig igazán kövér, hogy a nyolcmagos Helio G25 SoC-vel hosszú ideig lehessen rajta játszani, ígéri a márka. Megvan a jack kimenet, a dual SIM kártyafoglalat, a microSD befogadás, a microUSB port és a hátlapi, 13 megapixeles kamera, úgyhogy kellemes a 9A felszereltsége.

A Redmi 9C
A Redmi 9C

Ennél kapásból erősebb a Redmi 9C kamerás szettje, mert bár elöl ugyanúgy 5 megapixeles szelficseppet vet be, hátul a 13 megapixeles egység mellé szegődött egy 5 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységérzékelő kamera – szívesebben láttunk volna valamelyik helyett ultraszéles egységet. Ezúttal a Helio G35 látja el a hardveres feladatokat nyolc magon, egyébként a képátló, a felbontás, a telepméret és a RAM/tárhely kiosztás megegyezik. A 9C felára mindössze 20 euró a 9A-hoz képest (6700 forint).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés