"A belépő szint új sztenderdje"

Ezzel a szlogennel került bemutatásra a Redmi 9A és 9C, egyelőre csak Malajziában.

A várakozásoknak megfelelően ma bemutatkozott a belépő kategóriás Redmi 9A és Redmi 9C, igaz, egyelőre csak a Xiaomi Malaysia Facebook oldalán tájékozódhatunk az eszközökről, a hivatalos honlapon egyelőre nincsenek fent a készülékek. A lényeget viszont így is tudjuk: a legalapszintűbb Redmi 9A malajziai ringgitből átszámolva 26 ezer forintnak megfelelő helyi pénzbe kerül, a háromkamerás Redmi 9C pedig 31 ezer forintnak megfelelő összegbe 2/32 GB-os memóriakiosztással. A 9A és 9C egyébként elérhető lesz 3/64 GB-os kombinációban is, a 9C pedig Indonéziában (és feltehetően a nemzetközi piacon is) 4/64 GB-tal.


(forrás: SoyaCincau)

A készülékek 6,53 hüvelykes, HD+ felbontású IPS kijelzőn osztoznak, amibe 5 megapixeles, arcazonosításra is bevethető szelfikamera cseppen. Mindkét készülék főkamerája 13 megapixel, de míg a Redmi 9A lehetőségei itt ki is merülnek, addig a Redmi 9C kapott mellé egy 2 megapixeles makró kamerát és egy 2 megapixeles mélységszenzort. A 164.9 x 77,07 x 9 milliméteres házba mindkét esetben 5000 mAh-s telep kerül, ami microUSB csatlakozón keresztül maximum 10 wattot értelmez.


(forrás: SoyaCincau)

3,5 milliméteres jack van, ujjlenyomat-olvasó viszont csak a Redmi 9C hátulján, az infrát pedig egyelőre nem a bővebb specifikációban sem látjuk, bár egy korábbi forrás mindkét modellnél feltünteti. A belső tárhelyek microSD kártyával bővíthetők, a központi feldolgozóegységet pedig a MediaTek biztosítja a Redmi 9A-nak a Helio G25, a Redmi 9C-nek pedig a Helio G35 formájában. A 9C nemzetközi piacra szánt verzióját valószínűleg NFC-vel is felszerelik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés