A Realme is csütörtököt mond

Legalábbis ami a Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt GT 2 Pro bemutatóját illeti.

A Xiaomi büszkén jelentette be, hogy övék lesz az első Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt okostelefon, és ez akár még igaz is lehet, ha sikerül azt a riválisoknál hamarabb az első szerencsés megrendelők kezébe juttatni. Az viszont biztos, hogy a hivatalos bejelentéssel lemaradnak az amúgy egyáltalán nem fontos elsőségről, mivel a Motorola már csütörtökön leleplezi a Moto Edge X30-at – és azért, hogy a Realme véletlenül se maradjon ki a buliból, ugyanígy tesz azon a napon a GT 2 Próval.

Forrás: Realme, illetve Onleaks / 91 MobilesForrás: Realme, illetve Onleaks / 91 Mobiles Forrás: Realme, illetve Onleaks / 91 Mobiles [+]

Magyarul december 9-én mindjárt két, nagy mennyiségben persze csak jövőre polcokra kerülő csúcsmobil fut be Kínában, bár a sebtében összerakott poszter alapján a GSM Arena arra következtet, hogy igazából a Realme csak el akarja happolni a Motorola elől az elsőséget egy rövid bemutatóval, míg a teljes értékű premier kicsit később lehet esedékes. Balra a hivatalos poszter, jobbra pedig a kémforrásból származó renderkép látható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés