Jövő héten érkezik a Realme GT 2 széria

A Nexus 6P hátlapját idézheti a forma, különleges anyaghasználattal.

A Motorola Moto Edge X30 lett az első Snapdragon 8 Gen 1-gyel bemutatott telefon, és egy ideig úgy tűnt, mindjárt aznap érkezik a Realme GT 2 Pro is – vagy legalábbis egy komolyabb előzetes. Végül a márka a csúcstelefon titkait megtartotta magának és apránként csepegteti a részleteket, így az alábbi formaterv is nem hivatalos forrásból származik.

A Realme GT 2 Pro lehetséges formája
A Realme GT 2 Pro lehetséges formája (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

Mutatni tudunk viszont egy telefont, amire nagyon is hasonlít még eggyel lejjebb: a Google Nexus 6P immár hatéves, de formában, illetve összeszerelésben már akkor is helytállt, a kamera pedig kiválóan teljesített. Nehéz amúgy mai szemmel elhinni, hogy a fekete üvegsáv alatt egyetlen optika kapott helyet, és persze a Realme GT 2 Pro többet kínál majd, eltérő látószögekkel.

A Nexus 6P
A Nexus 6P [+]

Emellett a gyártó különleges anyaghasználatot ígér Naoto Fukawasával dizájnerrel összefogva, ami valamiféle bioalapú hátlapi megoldást jelenthet. A Realme GT Master egyébként elérhető volt megnyerő vegán bőr kivitelben is, szóval a témakörben a márkának már van tapasztalata. A hivatalos előzetes egyébként GT 2 szériáról beszél, annak tehát több mint egy tagja lesz, amikor december 20-án bemutatkozik, és mivel magyarul is olvasható, nemzetközi startra is számíthatunk a kínai mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés