A Pixelekkel együtt jön egy Buds 2 is

A 9to5Google értesülése szerint folytatódik a Google logós, vezetékmentes fülhallgató szériája, október 15-én nem csak a Pixel 4-ekre lehet érdemes figyelni!

Hirdetés

2017-ben, amikor az akkor friss, első generációs AirPods miatt nagyon forró volt a vezeték nélküli fülhallgatók témaköre, a Google is bemutatta saját alternatíváját Pixel Buds néven. Ez majdnem napra pontosan két éve, a Pixel 2-sorozat bemutatásakor volt, és úgy látszik, idén is a Pixel-bemutatóhoz kapcsolódik az új füles premierje, az október 15-ei Pixel 4-bemutatóval egyidőben kerülhet bemutatásra a második generáció - legalábbis a 9to5Google értesülése szerint.

Ennél sokkal többet nem is tudunk a termékről, még annyit sem árulnak el, hogy megmarad-e a két fülhallgató között a vezetékes kapcsolat, vagy egy TWS (true wireless), azaz teljesen vezeték nélküli Google-logós fülest lehet-e majd venni a Pixelek mellé.

Íme, a legfrissebb Pixel 4 (balra) és Pixel 4 XL (jobbra) renderekÍme, a legfrissebb Pixel 4 (balra) és Pixel 4 XL (jobbra) renderek Íme, a legfrissebb Pixel 4 (balra) és Pixel 4 XL (jobbra) renderek [+]

Az Assistant támogatása nyilván meglesz. Az utóbbi időben egyébként az első generációs Buds tulajdonosai is kaptak frissítést, ami az időnként előforduló szakadozásokat próbálja orvosolni, ami YouTube-nézés vagy játék közben merült fel.

Azóta történt

Előzmények

  • Íme, az új Google termékcsalád

    Két új okostelefon, friss Chomebook és felcsíptethető kamera is van a széleskörű új Google termékcsaládban, illetve egy kicsi és egy nagy Google Home otthoni asszisztens.

Hirdetés