A Montblanc Summit 3 a második okosóra, amin Wear OS 3 fut

A luxustollakat és órákat gyártó cég négy éve dobot piacra okosórát utoljára, most bemutatta a folytatást.

1250 eurós áron érkezik a második olyan okosóra, melyen a Google Wear OS 3.0 operációs rendszer fut, ráadásul ellentétben Galaxy Watch 4 darabokkal, itt a One UI kezelőfelület sincs jelen. A kartárs a Montblanc Summit 3, amely az óragyártó hagyományait figyelembe véve inkább luxus megjelenéssel próbál vásárlóknak imponálni, mintsem specifikációkkal. Annyira a külső van a középpontban, hogy a cég technikai paramétereket alig közölt az eszközről.

Wear OS 3 a Montblanc Summit 3-on.Wear OS 3 a Montblanc Summit 3-on.Wear OS 3 a Montblanc Summit 3-on. Wear OS 3 a Montblanc Summit 3-on. (forrás: 9to5Google) [+]

Azt tudni, hogy a Snapdragon Wear 4100+ lapka dolgozik a kartársban, az aktivitáskövetés véroxigén-szint és pulzusfigyelést adott, valamint van alváskövetés is. Kérdés, hogy mennyire kényelmes egy 42 milliméteres titániumötvözetű órával a csuklón aludni térni? Az akkumulátoros üzemidő a gyártó állítása szerint jobb az elődnél, ami okosóra módban egy, csak az időt mutatva 4-5 napot bírt ki.

Bicolor, fekete és ezüst tokozás.Bicolor, fekete és ezüst tokozás.Bicolor, fekete és ezüst tokozás. Bicolor, fekete és ezüst tokozás. (forrás: 9to5Google) [+]

Fekete és ezüst, illetve egy két színt ötvöző (bicolor) tokozásban elérhető a Summit 3, opció a bőr és a szilikon szíj választása is több színben. Az óratest jobb oldalán két nyomógomb és egy forgatható korona található, ezzel lehet a rendszerben navigálni. A Summit 3-at megrendelni július 15-től kizárólag a Montblanc oldalán keresztül lehet, a csomagolás fenntartható papírból készül, az árban foglalt terméktámogatás pedig kiterjed akkumulátorcserére és egyéb javításokra, melyeket a gyártó maga végez el. Az ár egyébként emelkedett, az előd, a Montblanc Summit 2 ezer dollárról / euróról indított.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés