A Honor 50 Lite is befutott az ünnepekre

A Honor 50-nel együtt nemrég bemutatott Lite verzió is megérkezett a hazai boltok polcaira.

A Honor Kínában már a 60-as szériát is bemutatta, a Honor 50 és a Honor 50 Lite viszont még csak pár hete érkezett meg Európába , ami a mai naptól már itthon is megvásárolható. A Honor 50 Lite egyébként nem véletlenül ismerős, annyiban különbözik a megegyező megjelenésű és megegyező hardverrel szerelt Huawei Nova 8i-től, hogy a Honor esetében minden Google szolgáltatás és alkalmazás elérhető és valamivel olcsóbb.

[+]

A 6,67 hüvelykes, 60 Hz-es IPS panelbe egy darab 16 megapixeles szelfiegység lyukad kapszula formában, az ujjlenyomat-olvasó kiköltözött a jobb élre, az akkumulátor viszont szintén 4300 mAh kapacitású és 66 wattos teljesítménnyel tölthető, csakúgy, mint a Honor 50 esetében. A kamerák visszafogottabbak, hátul szintén négy egység foglal helyet, a főkamera viszont csak 64 megapixeles, a videófelvétel pedig maximum 1080p 30 fps minőségben opció. A Snapdragon 662-es szettel szerelt Honor 50 Lite sajnos nem kínál WiFi 6-ot és 5G-t, de az ára is kedvezőbb, 6/128 GB-os memóriacsomaggal 109 ezer forintért vásárolható meg, első körben kék árnyalatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Honor 50 Lite - a függetlenség ára

    Ez a második Honor telefon, ami itthon kapható és már a márka függetlenedése óta a piacra kerül. Ám még nagyon érződik, hogy a múltból táplálkozik.

Előzmények

Hirdetés