A Cat S31 és S41 is kapható lesz itthon

A berlini IFA kiállításon mutatkozott be a Cat két újdonsága. Az S31 és az S41 hazai megjelenésére sem kellett sokat várni, a gyártó ugyanis itthon is szervezett egy összejövetelt, ahol szinte mindenre fény derült, a két telefon magyarországi elérhetősége kapcsán. Ezek mellett megtudhattuk, hogy a Cat vásárlók több mint 95%-a férfi, de csak 25%-uk 30 év alatti, a tulajdonosok 27%-a az építőiparban, 12%-a pedig a mezőgazdaságban dolgozik. És az összes vásárló 76%-a azt mondta, hogy korábban már ment tönkre telefonjuk, ez (is) terelte őket a márka készülékei felé. Még egy érdekesség akadt, a jelenlegi Cat-felhasználók elsősorban munkára használják a telefonjukat, a levelezés és a közösségi média használata szintén hangsúlyos, a kamera viszont nincs a prioritások között.


[+]

Az S31 hazánkban október közepe tájékán lesz elérhető, kártyafüggetlen ára 100-110 ezer forint körül alakul majd és várhatóan a szolgáltatói kínálatokba is bekerül. Ez az olcsóbbik modell 4,7 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel, IP68-as védelemmel, ütésállósággal, 2 GB RAM-mal és Snapdragon 210-es chipsettel.


[+]

Az S41-re nem kell várni, már most elérhető, 160 ezer forintos kártyafüggetlen áron. Ebben MediaTek P20 dübörög, 5 hüvelykes, Full HD kijelzőt kapott, 3 GB RAM-mal gazdálkodik és természetesen strapabírósági szempontból hozza azt, amit a kistestvére, de tud néhány extrát, ami az 5000 mAh-s akkumulátorral kapcsolatos. A dobozban ugyanis lesz egy kábel, ami lehetővé teszi, hogy másik telefont töltsünk a segítségével. Ez akár 1,5 Amperrel is történhet, de ilyenkor az S41 kikapcsol, mert már arra sem marad ereje, hogy saját magát üzemeltesse, de ha beérjük 750 mA-rel, akkor működésben marad a Cat terméke is, nyilván így a töltési sebesség lassabb.

Azóta történt

  • CAT S31 - a macska álmos

    A Bullitt új generációs CAT S szériájának gyengébb modellje valóban gyenge. Leszámítva a panel fényerejét és a burkolatot. Mert azok egyáltalán nem gyengék.

Előzmények

Hirdetés