A Black Shark 4S Pro lett az új AnTuTu-rekorder

Kínai mobilok uralják a top 10-es listát, a friss érkezőkkel pedig már csak a legerősebb Snapdragon 888+-os mobilok férnek fel a dobogóra.

Körülbelül három hete mutatkozott be a Black Shark 4S Pro, a Xiaomi gamer mobilos szériájának legújabb és legerősebb tagja. Nem sokkal bejelentkezése után meg is érkeztek első hivatalos AnTuTu-eredményei, amivel azon nyomban le is taszította a trónról saját elődjét, a Black Shark 4 Prót. Snapdragon 888+ rendszerchipjével 875 902 pontot ért el, ami nagyon erős, de a második és harmadik helyre is csak ezzel az SoC-vel szerelt mobilok fértek fel októberben, ilyen például a Red Magic 6S Pro, illetve az iQOO 8 Pro.


[+]

A Black Shark 4 Pro ezzel a negyedik helyre csúszott le a legjobbak között, de még így is maga mögé utasít több Snapdragon 888+-os eszközt is, mint például a Vivo X70 Pro+, vagy épp az ASUS RoG Phone 5s-t. Az AnTuTu egyébként továbbra is ignorálva van a Play-szolgáltatásokból, népszerűsége azonban töretlen, hiszen a számítási kapacitást, a grafikus teljesítményt, a memóriát és az általánosan elérhető rendszersebességet komplex módon vizsgálja, toplistái pedig viszonylag transzparensek, hiszen a toplistára felkerülő eszközöknél nem egy konkrét mérés legmagasabb elért pontszámát mutatják meg, hanem legalább 1000 mérés átlagát, amit különféle példányokon, különféle körülmények között futtatnak le.

Előzmények

Hirdetés