A Black Shark 4 Pro vezeti az AnTuTu-listát

854439 ponttal uralja a mezőnyt, de a top 10-ben kizárólag Snapdragon 888-as eszközöket találunk.

Noha a Play Áruházban tavaly március óta nem találhatjuk meg az AnTuTu teljesítménymérő szoftvert, komplex méréseivel még mindig a gyártók és a felhasználók egyik fő összehasonlítási platformjaként ismerhető a program, ha mobilos teljesítményről beszélünk.


[+]

Nem szoktunk minden hónapban hírt adni az aktuális top 10-es listájukról, most viszont több érdekesség is összejött, egyrészt, öt hónappal a bejelentése után még mindig a Xiaomi Black Shark 4 Pro uralja a listát a maga 854 ezres AnTuTu 9 pontszámával, másrészt a top 10-es listán kizárólag kínai gyártók Snapdragon 888-as eszközeit találjuk meg, az eszközök zöme a BBK-tól érkezik, de van Meizu, Xiaomi és ZTE is a felsorolásban. A Realme GT a korábbi problémák után most az ötödik helyet foglalja el a csúcsmobilok listáján.


[+]

A középkategóriás szegmensben a Snapdragon 778G teljesít a legjobban, a top 3-at stabilan uralja, de itt már a 10-es listába belefér a MediaTek is a Dimensity 820 és 900 lapkáival, de még a Huawei is a Kirin 985-tel. A csúcsmobilok szegmensében a Snapdragon 888 Plus SoC-vel szerelt Honor Magic 3 és Xiaomi Mi Mix 4 veheti át a közeljövőben a trónt, vagy persze bárki más, aki ilyen chippel szerelt, stabilan teljesítő termékkel be tudja őket előzni a piacon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés