90 fps-sel fut a Fortnite a OnePlus csúcsmodelljein

A OnePlus 8-as széria az első, amely 90 fps-sel futtatja a világ egyik legnépszerűbb játékának mobilos verzióját.

Hirdetés

A OnePlus és az Epic Games együttműködésének köszönhetően a OnePlus 8 széria készülékei az elsők, amelyek a frissítést követően 90 fps képkockasebességgel képesek megjeleníteni a világ egyik legnépszerűbb játékának mobilos verzióját. A legtöbb mobil maximum 60 fps-t tud, ahogy az Xbox és a PS4 is, míg a Nintendo Switch csak 30 fps-t képes kipréselni magából.

Az Apple telefonjainál opció a 60 fps az iPhone XS generációtól (XS, XS Max, XR), az abszolút győztes azonban a 120 Hz-es panellel szerelt iPad Pro 120 fps-sel. Ahhoz viszont, hogy a OnePlus 8 és 8 Pron kihozzuk a maximumot, a grafikai beállításokat a legalacsonyabb fokozatra kell állítani, ami tulajdonképpen elfogadható kompromisszum a csökkenő beviteli késleltetés tükrében. A  OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T és OnePlus 7T Pro felhasználók viszont maradnak 60 fps-en, ami anno szintén egyedülálló volt a mobilok között.

Előzmények

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

  • OnePlus 8 - újrahasznosítva

    Az 5G modem és az új hardver üdvözölendő, ám amíg a 8 Pro szintet ugrik felfele, a sima főként tavalyi receptből dolgozik.

  • Apple iPad Pro 12.9 (2020) - laptop helyett?

    Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!

Hirdetés