83,27 százalékos kijelző/előlap arány?

A ZTE almárkája, a Nubia korábban már előrukkolt a Z11 család első tagjával, ami Z11 mini néven látott napvilágot. Az egyelőre egy versenyzőből álló csapat hamarosan újabb készülékekkel bővülhet, hiszen a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság már jóváhagyta a Z11-et és a Z11 Maxot, utóbbiról ráadásul egyre többet tudunk. Ni Fei, a Nubia társalapítója elkezdte ugyanis csepegtetni az előzeteseket, most épp egy képpel lepte meg a nagyérdeműt, ami alant tekinthető meg.


[+]

A phablet egyik kiváló tulajdonsága az lesz, hogy az előlap helykihasználását a lehető legjobban próbálták megoldani, így a hírek szerint a kütyü elejének 83,27 százalékát a 6 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző foglalja majd el. Ezt természetesen úgy sikerült kivitelezni, hogy minimumra szabták az oldalsó kávát, de a felső és az alsó rész sem lesz feleslegesen vastag. Ahogy az a korábbi TENAA adatbázisból kiderül, hátul fém borítja majd a mobilt, ahol ujjlenyomat-olvasó is lesz. A várható specifikációk közé tartozik a Snapdragon 652 chipset, a 64 gigabájtos adattároló, a 16 megapixeles kamera, a 4 gigabájnyi RAM, és a 4000 milliamperórás akkumulátor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Előzmények

  • ZTE Blade A1- újra éles lehetne a penge

    Jól taktikázott a kínai gyártó: az ujjlenyomat-olvasó az egyik legdivatosabb extra manapság az okostelefonoknál, a ZTE pedig egy nagyon olcsó mobilba tett egy jó biometrikus szenzort.

  • CES 2016: Kint volt a Nubia Z11... előlapi panelja

    A ZTE ugyan még nem rántotta le a leplet a „képernyőkeret nélküli” Nubia Z9 folytatásáról, viszont meg lehetett csodálni azt az előlapi panelt, amely alighanem a Z11-ben fog felbukkanni.

  • Beköszönt az új ZTE Nubia

    Állítólag Z11 néven mutatkozik be a gyártó új csúcsmodellje, ami a fémházon kívül oldalkávák nélküli, a széleken lekerekített kijelzővel hódíthat.

  • Teljesítményteszten jár a két új ZTE Nubia

    A Nubia Z9 Mini és a Z9 Max is kipróbálta magát az AnTuTu teljesítménytesztjén, ezúttal pedig a pontszámok is nyilvánosságra kerültek.

Hirdetés