Bemutatkozott a Nubia Z11 Mini

Hirdetés

A ZTE kvázi almárkája most egy friss és ropogós taggal bővült, hiszen napvilágot látott a Nubia Z11 Mini, ami a névválasztás ellenére nem apró, de nem is nagy, egészen pontosan 5 hüvelykes kijelzőt kapott. A mobil a fotózásra koncentrál leginkább, hiszen a hátlapon egy 16 megapixeles Sony IMX298 szenzor (ez van például a Huawei Mate 8-ban is) készti a képeket, aminek képességei közül kiemelendő a PDAF-autofókusz és az f/2,0-s rekesztérték.

A fotók RAW-ba is menthetők, méghozzá maximum ISO 12800 érzékenységgel, így a ZTE zajmentes felvételeket ígér. Videóknál a maximális felbontás 1080p, az előlapi kamera 8 megapixeles, 80 fokos látószöggel és f/2,4 apertúrával rendelkezik. A Z11 Mini 2,5D-s, Full HD felbontású képernyője mellett szót érdemel még a Snapragon 617 chipset (nyolcmagos processzor dolgozik benne), a 3 gigabájt RAM, valamint az elég masszívnak számító 64 gigabájtos adattároló. Ugyan a telefonon futó Android 5.1.1 operációs rendszer még natívan nem támogatja, a hátlapra azért került egy ujjlenyomat-olvasó.


[+]

Az új Nubia modell két SIM kártyát kezel, az energiaellátását pedig a 2800 milliamperórás akkumulátor biztosítja. A termék egyelőre csak Kínában kapható, méghozzá 1500 jüanos áron, ami járulékos költségeket nem számolva közel 64 ezer forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés