600 Hz-es érintésérzékelést kap a OnePlus 9RT

Hivatalos plakáton bukkant fel a mobil, és nem csak a beviteli frekvenciáról, de a rendszerchip hűtéséről is érkeztek információk.

Hirdetés

Október 13-án egész biztos, hogy bemutatkozik a OnePlus 9RT, de a gyártó addig sem hagy minket információk nélkül, kínai Weibo oldalukon hivatalos poszterekkel árulnak el érdekes apróságokat az újdonságról. Legérdekesebb ezek közül a 600 Hz-es érintésérzékelés lesz, a márkánál ennyire magas értékkel még sosem találkoztunk, de persze BBK-n belül létezik már 1000 Hz-es megoldás is, így tulajdonképpen kirívónak sem nevezhetjük. A 120 Hz-es Samsung E4 OLED panellel karöltve az érintési késedelem 57%-ot, a csúsztatási késedelem pedig 47%-ot javulhat az előző generációhoz képest, a fejlesztésnél pedig a OnePlus belső eSport csapata is közreműködött.

[+]

A hűtést is fejlesztik, a többrétegű, grafitlapos kialakítás 20%-os előrelépést is hozhat a jelenleg futó 9R-hez képest, amit mi 8T-ként ismerünk. Állítólag Snapdragon 888 rendszerchippel és 50 megapixeles Sony IMX766 szenzorral a hátlapján érkezik az 5G-s újdonság, viszont hogy mely piacokon kerül forgalomba, azt még nem lehet tudni. Szerdán minden kiderülhet!

Előzmények

Hirdetés