5 megapixeles telefonnal támad az LG Európára

Hirdetés

Az LG KG920-ról már beszámoltunk, most azonban újabb információk láttak napvilágot, hiszen a gyártó a Communicasia alkalmából újra fókuszba helyezte a készüléket. Az Európába szánt LG legnagyobb dobása az 5 megapixeles kamera, amely a készülék gombsorával együtt elforgatható.


Semmihez nem hasonlít

 

A férfias külsejű telefon előlapja semmihez nem hasonlít, ennyire aszimetrikus telefont még a franciák sem csináltak eddig. A 138 grammos súly, valamint a szürkés-ezüstös színösszeállítás eleganciát és komolyságot sugallanak.


Forgasson Ön is 5 megapixelt!

 

Az 5 megapixeles optika a várakozásokkal ellentétben optikai zoom funkcióval nem rendelkezik, viszont erős villanófényt és autofókuszt kapott. A paraméterek alapján 30 fps sebességgel rögzíthető vele VGA felbontású videó is.
A készülék nem 3G képes, de 240x320 pixeles kijelzőt, MP3 lejátszót, internetböngészőt és e-mail kliens funkciót is találhatunk benne. A telefon várhatóan először Németországban lép piacra, de még a nyár folyamán több európai országban felbukkanhat. Hazai bevezetéséről egyelőre nincs konkrét információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés