4100 mAh-s telepet kaphat az R7s Plus

Az Oppo korábban már piacra dobta az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel szerelt termékét, az R7s-t, ami Snapdragon 615 SoC-vel és 4 GB RAM-mal rendelkezik, és Amerikában illetve Európában is elérhető. Ahogy az azonban mostanság lenni szokott, a TENAA újabb, még be nem jelentett eszközről árulkodott, ami nagy eséllyel R7s Plus néven kerülhet fel a boltok polcaira. A kínaiak egy igencsak méretes, 6 hüvelykes, 1080p felbontású megjelenítőt álmodtak meg a phabletnek, ami a telefonok és a tabletek kategóriájának határvonalán táncol.


[+]

A kínai hírközlési hatóság leírása szerint a R7s Plus a specifikációk nagy részében a "kistestvérére" hasonlít majd, hiszen ezt az eszközt is a Snapdragon 615 lapka hajtja majd, méghozzá 4 GB-nyi rendszermemória kíséretében. Vannak persze olyan hírek is, melyek szerint az Oppo a MediaTek MT6795 rendszerchipre vált, de ez egyelőre kevésbé valószínű. A hátoldali fényképező 13 megapixeles, a szelfi kamera pedig 8 megapixeles lesz, előbbi mellett egy ujjlenyomat-olvasó szenzor és talán egy fókuszálást segítő lézer is helyet foglal majd. A készülék vonzereje lehet még a 4100 mAh kapacitású akkumulátor lehet, mely a VOOC gyorstöltésnek köszönhetően gyorsan megtelíthető lesz naftával. A pletykák szerint 517 dollárba, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 152 ezer forintba kerül majd a kütyü, ami egyáltalán nem mondható jó ajánlatnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Jóváhagyást kapott az Oppo A53

    A kínai hírközlési hatóság már áldását adta a cég újdonságára, ami a phablet kategóriában próbál szerencsét, méghozzá középkategóriás felszereltséggel.

  • Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon

    Egy bevezető akció keretein belül, néhány napon át 200 euróért kínált az európai OppoStyle egy olyan felső-középkategóriás készüléket, ami valójában jóval többet ér. De azért nem 430 eurót.

Hirdetés