3G Miskolcon is

Immár az észak-keleti országrészben is elérhető a videotelefonálást és nagysebességet biztosító mobil szélessávú hálózat. Az év első felében a Pannon gyors ütemben fejlesztette szélessávú mobil hálózatát, így a közönség 70 százaléka már élvezheti a gyors Internet elérést, WAP-ozást, zeneletöltést, a képes üzenetküldés előnyeit. Június 19-étől az eddigi mobil szélessáv szolgáltatások elérése mellett Miskolcon is lehet videotelefonálni, nagysebességgel internetezni.

A tavaszi, gyors ütemű hálózatfejlesztésének köszönhetően a főváros mellett több régióközpontban és környékén, így Győrött, Szombathelyen, Székesfehérváron, Pécsett, Szegeden, s immár a június derekától Miskolcon is elérhető a nagy sávszélességű, harmadik generációs mobiltelefon-rendszer. A Pannon a legújabb körzetben is mostantól három hónapig díjmentesen biztosítja a hálózatán belüli videohívásokat.

„A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként elmondhatja magáról, hogy az ország nagy régióiban hozzáférhetővé tette a nagysebességet és videotelefonálást is biztosító mobil szélessáv hálózatot” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. „A bevezetést követően három hónapig díjmentesen kínáljuk az új szolgáltatást, mellyel lehetővé válik, hogy élőképen lássuk a mobilunkon azt, akivel beszélünk.” – tette hozzá.

A Pannon miskolci bemutatótermében és partner üzleteiben a kereskedelmi indulást követő héten, június 19-étől 25-éig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a szélessávra alkalmas mobilkészülékek új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv minden korábbinál gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés