22 millió leszállított mobillal zárta az évet a Meizu

2016-ban megdöntötte saját rekordját a Meizu, minden eddiginél több mobilt értékesítettek, leszállított példányokból pedig 22 millióra lehettek büszkék a vonatkozó tájékoztatójukban. Ezzel a számmal a kínai élvonalhoz tartoznak, egyéb piacokon viszont nem jelentős a szerepük: a leszállított daraboknak csupán a 10%-a került forgalomba a Kínai Népköztársaságon kívül.

Legfőképpen a kínai piacnak köszönheti a szép eredményt a cég
Legfőképpen a kínai piacnak köszönheti a szép eredményt a cég [+]

Az idei évnek még nagyobb célokkal indulnak neki, és bár a kiszivárgott 2017-es roadmap hat készüléke közül egyiket sem a híres Exynos lapka fogja naggyá tenni, a Pro 7, az MX7 és az M6 Note segítségével 2017-et is jó számokkal zárhatják, ha semmi nem jön közbe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Két telefont is várhatunk holnap a Meizutól

    A gyártó holnap fogja bemutatni az m5 phablet variánsát, de úgy tűnik, még egy készülékre számíthatunk az idei utolsó rendezvényen.

  • Bemutatkozott a Meizu X is

    A mai sajtóeseményen nem csak a Meizu csúcsgépe, a Pro 6 Plus kapott szerepet, de a renderképek alapján vitatott külsejű Meizu X is bemutatkozott.

  • Frissítve! Képen a rejtélyes Meizu X

    A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

Hirdetés