Egy nap alatt 200 ezer Mi 4S talált gazdára

A Mi 4S-t a múlt hónap végén mutatta be a Xiaomi, a hét elején pedig Kínában már forgalomba is került. A helyi média szerint hatalmas kereslet mutatkozik a készülék iránt, az első napon ugyanis 200 ezer darab talált gazdára. A cégnél még nem kommentálták hivatalosan a számokat, ám már a Suning helyi üzlet is közzétette az eredményeket, melyek szerint majd' 110 ezer példányt értékesítettek, ebből 50935-öt online, 64853-at pedig a bolton keresztül.

Mivel egyértelmű, hogy nem az Suning az egyetlen, akik a Mi 4S-t áruba bocsátják, a 200 ezer darabos eladási érték egyáltalán nem tűnik lehetetlennek. A világ legnépesebb országában a mobil 260 dollárnak megfelelő jüanért vihető haza, ezért cserébe pedig 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt, 64 GB-os adattárolót, 3 GB RAM-ot, 13 megapixeles kamerát, ujjlenyomat-olvasót, valamint Snapdragon 808 chipsetet kap a felhasználó, vagyis kimondottan jó ajánlatot dobott össze megint a Xiaomi.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi 4S is

    A középkategóriába is érkezett egy új Xiaomi, amely a régi generáció nevét viseli, és Snapdragon 808-as SoC-vel, illetve prémium külsővel vásárolható meg.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

  • Xiaomi Mi 4c - színes regényhős

    Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.

Hirdetés