2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Egy nap alatt 200 ezer Mi 4S talált gazdára

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Különböző források szerint nagyon sokan vásárolják meg a Xiaomi újdonságát, amit egy helyi üzlet adatai is megerősítenek.

A Mi 4S-t a múlt hónap végén mutatta be a Xiaomi, a hét elején pedig Kínában már forgalomba is került. A helyi média szerint hatalmas kereslet mutatkozik a készülék iránt, az első napon ugyanis 200 ezer darab talált gazdára. A cégnél még nem kommentálták hivatalosan a számokat, ám már a Suning helyi üzlet is közzétette az eredményeket, melyek szerint majd' 110 ezer példányt értékesítettek, ebből 50935-öt online, 64853-at pedig a bolton keresztül.

Mivel egyértelmű, hogy nem az Suning az egyetlen, akik a Mi 4S-t áruba bocsátják, a 200 ezer darabos eladási érték egyáltalán nem tűnik lehetetlennek. A világ legnépesebb országában a mobil 260 dollárnak megfelelő jüanért vihető haza, ezért cserébe pedig 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt, 64 GB-os adattárolót, 3 GB RAM-ot, 13 megapixeles kamerát, ujjlenyomat-olvasót, valamint Snapdragon 808 chipsetet kap a felhasználó, vagyis kimondottan jó ajánlatot dobott össze megint a Xiaomi.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdet​és

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.