180 wattos gyorstöltéssel mutatkozott be az Infinix Zero Ultra

És 200 megapixeles főkamerával, de olyat azért már látott a világ.

Az Infinix nyáron mutatta be a 180 wattos teljesítményű Thunder Charge töltéstechnológiát, ami köré most egy készüléket is épített a Zero Ultra képében. A 4500 mAh-s telepet 12 perc alatt tölti fel száz százalékra a mellékelt GaN (gallium-nitrid) töltőfej, amiben 111 hardveres és szoftveres megoldás gondoskodik a biztonságról.


[+]

A Zero Ultra 6,8 hüvelykes, a széleken ívelt FHD+ felbontású AMOLED kijelzőt kapott 120 Hz-es képfrissítéssel és 200 megapixeles, optikailag stabilizált főkamerát, ami a Motorola Edge 30 Ultra és a Xiaomi 12T Pro ellenére azért még mindig újdonságként hat, csak az nem teljesen világos, hogy ezt hogy hozták ki a Dimensity 920-as lapkakészletből, ahol az ISP egy kamera esetén sem támogat ekkora felbontást, nemhogy három. A másodlagos kamera egyébként egy 13 megapixeles ultraszéles, a harmadik pedig a szokásos 2 megapixeles mélységszenzor, szelfizni pedig a 32 megapixeles előlapi egységgel lehet.

Érdekesség, hogy a hátlapi dizájnt Kármán-vonal dizájnnak nevezték el, a Kármán Tódor által először definiált határról, ahonnan a világűr kezdődik. A készülék adatkommunikációs képességei lefedik az 5G adatkapcsolatot, WiFi-ből adott a 802.11ax (6) szabvány, van FM-rádió és nagyjából ennyi. Az Infinix Zero Ultra 8 GB rendszermemóriával és 256 GB belső tárhellyel választható 220 ezer forintnak megfelelő összegért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés