1500 munkavállalójától válik meg a HTC

A legutóbbi pénzügyi jelentések alapján gondolhatjuk, hogy a HTC kizárólag a veszteségei miatt kénytelen 1500 alkalmazottjától megválni, de természetesen még egy okot hozzátettek a szomorú hírhez: a cég összevonja a VR és okostelefonos ágazatait, ezért is volt szükség a 6450 alkalmazott 22%-ától való megválásra. A leépítés a tajvani munkavállalókat érinti, és a Google-höz átkerült Pixel mérnökök 2000-es számán felül értendő.

Testvérek – a HTC U12+ az U11+ mellett
Testvérek – a HTC U12+ az U11+ mellett [+]

A HTC szénája jelenleg nem áll túl jól. A januárban bemutatott Vive Pro lehet reménység, illetve természetesen az új mobilos paletta is – bár sem a U12+ sem a Desire 12+ sem volt igazán meggyőző a tesztjeink alapján: előbbi nem túl jó módon formabontó, utóbbi pedig szinte nulla, hagyományos HTC-s értéket őriz, viszont az árversenybe még mindig nem szálltak be a tajvaniak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

  • A HTC U12+ is kaphat áttetsző burkolatú variánst

    Az U11+ egyik különleges színvariációja némi betekintést nyújtott a phablet gyomrába. A kivitel sokaknak tetszett, és a tippek szerint az U12+ is kap ilyen kiszerelést.

Hirdetés