12 megapixeles kamerával, A9 chippel, 2 GB RAM-mal érkezhetnek az új iPhone-ok

A KGI Securities forrásai már számtalan esetben közöltek megbízható információkat a később debütáló iPhone-okról, iPadekről, de a Watch-ról is megannyi helytálló adatot napvilágra hoztak már. Most az új Apple mobilokról osztottak meg értékes tudnivalókat, bár ehhez most nincs köze annak a Ming-Chi Kuónak, akinek a szavaira igazán lehetne alapozni. A KGI szerint mindenesetre mind az iPhone 6s, mind az iPhone 6s Plus megkapja az okosórában lévő Force Touch technológiát, így nem csak érintés-, hanem nyomásérzékenyek is lesznek a kijelzők. A megjelenítővel kapcsolatos hír az is, hogy a cég szerint nem lesz 4 hüvelykes variáns, így akik erre várnak, azoknak sajnos csalódniuk kell.

A KGI elmondásai alapján az Apple marad a 4,7 és 5,5 hüvelykes képernyőknél, ám ezek meghajtását már az Apple A9 rendszerchip végzi, az alkalmazások futtatását pedig a 2 GB-nyi LPDDR4 RAM segíti majd. Az almás vállalat állítólag kamerafelbontás terén is előrébb lép, hiszen az új masinákba már 12 megapixeles szenzort szerelnek. Az iPhone-ok gyártása augusztusban kezdődik meg, az elemzők pedig azt várják, hogy év végéig 80-90 millió darab talál ezekből gazdára. A cupertinóiak állítólag az elhajlási (bendgate) botránynak is elejét vennék, így Series 7000 típusú alumíniumot használnak majd, ami 70 százalékkal erősebb az eddigi megoldásoknál. További információ, hogy még inkább tökéletesítik majd az eddig is kiválóan működő Touch ID ujjlenyomat-olvasót. A legújabb generációs készülékek szeptemberben mutatkoznak majd be, az ezt követő hetekben pedig már a boltok polcain is láthatjuk a termékeket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Kínát is meghódította az Apple

    A negyedik negyedévben az Apple mobiljai kelendőbbek voltak a Kínai Népköztársaságban, mint a Samsung, a Xiaomi vagy a Huawei készülékei.

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

Hirdetés