1000 OnePlus 3-at már hétfőn elő lehet rendelni

Hirdetés

A OnePlus szeret mindent túlkomplikálni, elég csak az első modell problémás meghívási rendszerére és késéseire gondolni (miközben több webáruházban, beleértve az itthoniakat, meghívó nélkül meg lehetett venni a One-t). Pár nappal azután, hogy felbukkant egy hivatalos poszter a OnePlus 3 június 15-ei, kínai bejelentéséről, közzétették az alábbi előzetest, amely már egy nappal korábbi leleplezésről beszél. Az utóbbi lehet a nemzetközi bemutató dátuma.

A készüléket természetesen a show után lehet majd kosárba helyezni, ám ezer szerencsés már jövő hét hétfőn előrendelheti a mobilt, méghozzá 3000 jüanos áron (128 ezer forint). Akkor megvan legalább egy kiszerelés végleges ára? Nem, írja a OnePlus, a végfelhasználói ár csak 14-én derül ki, és ha az magasabb lesz 3000 jüannál, az ezer előrendelő elállhat a vásárlástól, ha pedig alacsonyabb, a gyártó kifizeti a különbözetet. Az ezer vásárlónak is csak a bejelentést követően kezdik a phableteket kiszállítani, úgyhogy elég furcsa ez az újabb akció.

Azóta történt

Előzmények

  • Két hét múlva érkezik a OnePlus 3

    A fiatal gyártó poszteren közölte: június 15-én mutatkozik be harmadik generációs csúcskészüléke, ami körül mára kevés titok maradt.

  • Szinte nincs titka már a OnePlus 3-nak

    Evan Blass újra munkában, szinte mindent elárult a kínaiak következő csúcskészülékének specifikációiról.

  • Lebukott a OnePlus 3?

    A figyelemfelkeltő reklámjairól ismertté vált OnePlus harmadik csúcskészüléke és annak doboza is kiszivároghatott.

  • Super AMOLED kijelzőt kaphat a OnePlus 3

    Egyre több forrásból érkeznek a pletykák az új OnePlus-szal kapcsolatban, szóba került a 6 gigabájt RAM, a gyártó új gyorstöltési technológiája és a Qualcomm Snapdragon 820 is.

Hirdetés