Ilyen minőségű lesz a OnePlus 3 kamerája?

A OnePlus harmadik generációs csúcskészülékéről június 14-én hullik majd le a lepel, ám egyre többet tudunk már a mobilról, most például a vezérigazgató osztott meg kameraképeket a közösségi oldalán. A kínai cég újdonsága várhatóan 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel, Snapdragon 820 lapkával, valamint 6 gigabájtnyi rendszermemóriával rendelkezik majd, szelfizni maximum 8 megapixeles felbontásúban lehet.


[+]


[+]

No de mi a helyzet akkor a hátlapi kamerával? Nos, Pete Lau a nagyérdemű tudtára adta, hogy milyen ételeket fogyasztott, ezt pedig nem mással, mint a zászlóshajóval kapta lencsevégre. Az EXIF adatok szerint a fotók 4640 x 3480 pixel felbontásban készültek, vagyis szinte biztosra vehető, hogy 16 megapixeles lesz a hátlapi modul. Első blikkre egyébként jónak tűnnek az alkotások, szép színekkel, jó vonalélességgel, de az igazi megmérettetés akkor következik, ha nem csak makró felvételek esetén kell helytállnia a phabletnek.

Előzmények

  • 1000 OnePlus 3-at már hétfőn elő lehet rendelni

    Ezer szerencsés vásárló már a bejelentés előtt kosárba helyezheti az új OnePlus csúcskészüléket, bár csak a leleplezés után indul a kiszállítás. Megérkezett az első előzetes.

  • Lebukott a OnePlus 3?

    A figyelemfelkeltő reklámjairól ismertté vált OnePlus harmadik csúcskészüléke és annak doboza is kiszivároghatott.

  • Super AMOLED kijelzőt kaphat a OnePlus 3

    Egyre több forrásból érkeznek a pletykák az új OnePlus-szal kapcsolatban, szóba került a 6 gigabájt RAM, a gyártó új gyorstöltési technológiája és a Qualcomm Snapdragon 820 is.

Hirdetés