Hirdetés

Aktív témák

  • azigazforest

    csendes tag

    válasz Agyzuzo #1456 üzenetére

    százalékok:
    ezt hagyjuk, kezdünk belezavarosodni 5-95=100 vagy mi, nemtommár

    Cégek:
    Arra utaltam, hogy körbenéztél a biztosítóknál és közvetítőknél. Valamiért nem tetszettek. Próbáltam erre visszavezetni, hogy mitől van benned az indulat.

    Faluvégi:
    BWM alapjai ahhoz azért már elég rég óta mennek, hogy összehasonlítható legyen a BWM abszolút stratégiája a BN abszolút stratégiájával. (alma almával).

    Értem amit mondasz, de Faluvégi alapja nem attól megy rosszul, mert Bnetes üzletkötők közt hülye is van, hanem (csak az összehasonlítható mutatószámok)

    -Bnet (UNIQA, GENERALI, AVIVA, stb) abszolút hozamú alapjai mennek valahogy, Faluvégi abszolút hozamú alapja szintén mennek valahogy. Egyik sem feltétlenül jobb a másiknál
    -Bnetes 95%-ban nem jó szakember, Faluvégi 100%-ban az.
    -Bnet költségei és BWM költségei összehasonlíthatatlan struktúrájúak, ezért a teljesen költségtisztított nettó hozamok alapján összehasonlíthatók rövid távon eddig és hosszú távon majd. rövidtávon BN nyert szerintem.

    Nem tudálékoskodásból egészítettem ki, csak hogy tisztázzam, jól értem-e. Így rávilágítva ki a jobb? Szerintem kategóriánként értékeljünk. egyből kiderül, hogy BWM jó, de van aki még nála is jobb. Innen már úgy tűnink, az egyetlen szimpatikus benne az, hogy nem Bnetes. Ez azért kevés nekem ahhoz, hogy BWM-re alternatívaként tekintsek.

    Azt akarom kihozni, hogy ne hozzuk ki Bnetet rosszabnak azért, mert Faluvégit jó szakembernek tartod. A hozamok számítanak többet.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák