Hirdetés

Aktív témák

  • azigazforest

    csendes tag

    válasz #89324928 #1298 üzenetére

    Akkor a Bnet a keményebb, mert igazából itt sem egy nap az alaptanfolyam, hanem 6. Ebből már tisztán látszik hogy a Bnet 1-el mindig jobb. Minden nap 10 óra oktatás van, a végén vizsga. ha kemény oktatást akarsz, ne a UNIQA-hoz menj.

    De hogy miért nem az az egy nap lesz a lényeg?
    Ugye abban egyetértünk, hogy hiú ábránd elhinni, hogy egy szakma 5, vagy 6 nap alatt tanulható meg és az a képzés a jobb, amelyik 6 napos. Hidd el, mindkettőn ugyanazt hallanád.

    Érdekes, hogy a Bnet szapulása után milyen dolgok győznek meg arról, hogy a UNIQA jobb.

    Bnetnél is és UNIQA-nál is az első üzletkötésedig nem kell hogy válalkozó legyél és ez 104 hónap is lehet. Ugye azért UNIQA-nál is hamarabb szeretnéd... Na akkor pedig máris vállalkozónak kéne lenni ott is. Különben hogy számlázol?

    Jutaléknál nem ezek a százalékok számítanak, hanem az a pénz, ami végül kijön. Hidd el, ugyanaz.

    Továbbbra is: Hogy megértsd és semilyen MLM rendszernél ne vágjanak át, hallgass meg hogy átfogóbb képed legyen. Utána bármelyik céghez elmehetsz és vágni fogod, hogy melyik hogy trükközik.

    Bocs, de szerintem a szempontjaid kissé idealisták, ha nem a végén kikerekedő pénzt nézed, az iszont fontos, hogy mit ámít a UNIQA arról, hogy mennyit volt hajlandó fizetni érted duzzogva egy tréningen. És most komolyan: van valakinek 5 összefüggő napja erre?

Aktív témák