Hirdetés

Sony Xperia E1 - közepes egyveleg

Bevezető, tartozékok

Mióta Sony Mobile Communications lett a japán gyártó mobilos részlegének hivatalos neve, sok minden történt a vállalat életében. Az Ericsson akvizíciója óta rengeteget fejlődött a cég, nagyon ráfeküdtek az okostelefonokra, és mára kialakítottak egy olyan formatervet, ami már messziről megismerhető. Mivel azonban nem csak ők rugaszkodtak neki óriási ütemben az újdonságok bemutatásának, hanem a konkurencia is ontja magából a készülékeket, nem elég kizárólag a felső szegmensre koncentrálni. Pedig a Sony jó ebben is, kihasználták a kamerás szektorban szerzett tudásukat, prémium anyaghasználattal örvendeztetik meg a felhasználókat, ám emellett nem feledkeznek meg az alsóbb kategóriákról sem.

Sony Xperia E1
[+]

Tesztalanyunknak az Xperia E1 fantázianevet adományozták, nem titkoltan ez az Xperia E utódja. Lényeges információ, hogy a Sony szerint mostantól ez lesz az abszolút belépőszintű modelljük, vagyis soha sem fog gyengébb telefon készülni ennél. Ezt pozitívan kell felfogni, annak ellenére, hogy az E1 valóban nem a legerősebb hardverrel rendelkező masina a piacon. Nem is ez volt a cél a megalkotásakor, a terméket a középkategória alsó részére szánja a gyártó, ami őszintén szólva helytálló információ, csak egy picit én magasnak érzem a nyitóárát, főleg az ellenfelek árcéduláját figyelembe véve.

Sony Xperia E1
[+]

A csomagolásban semmi kivételeset nem találunk, ugyanezt a dizájn alkalmazza a gyártó már évek óta. A belső tartalom magában foglalja a telefont, a töltőt (nem kapunk külön adatkábelt sajnos), a rikítóan piros, eléggé műanyag, normál kialakítású, hívásfogadó gombbal rendelkező fülhallgatót, valamint az akkumulátort, amit természetesen azonnal a készülékbe fogunk belerakni. Az Xperia E1 fekete színben érkezett hozzánk, ezen kívül fehér és lila változat létezik belőle.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés