Hirdetés

Sony Ericsson C510 - félmosoly

Hirdetés

Bevezető

A Sony Ericsson esetében régi szokás, hogy amíg fejlesztés alatt állnak a készülékek, addig valamilyen női nevet kapnak, hogy cégen belül tudják addig is azonosítani ezeket, amíg nem biggyesztik rájuk a végső, a piac által is majdan ismert számozást. A C510 kódneve Kate, hivatalos premierje az év első napjaiban volt, most pedig ténylegesen a boltok polcaira kerül.

SE C510
[+]

Heteken belül várható, hogy lesz hazai ára is a terméknek, jelenleg azonban csak a külföldi adatokból tudunk kiindulni, átszámítva 50-60 ezer forint körüli pénzösszeget kell leszurkolni egy független C510-ért. Miután ez a modell a gyártó egyik legkiegyensúlyozottabb szolgáltatáskínálattal rendelkező középáras terméke, ezért nagy eséllyel az összes hazai operátor kínálatába is bekerül majd, ami jótékonyan hat az árra, s valószínűleg rövid időn belül a független változat sem fog többe kerülni, mint 40 ezer forint.

SE C510
[+]

A C510 a Sony Ericsson egyik legkelendőbb modellje lehet a közeljövőben, s tipikusan ezek azok a termékek, ahol senki sem mer nagyot kockáztatni. Sem a formaterv, sem pedig a belső tulajdonságok nem fognak meglepetést okozni, a jól bevált sémákból összelegózott telefonokkal nagyot bukni nem lehet. Igaz, nagyot szakítani sem, pedig a Sony Ericssonra most bizony ráférne valami világrengető, de nem a C510 lesz az, ez a készülék inkább biztonsági játékos, hozza a kötelező bevételt, de vérmes reményeket nem táplálhat a gyártó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés