Hirdetés

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 - előkerült a pumpa

Hirdetés

Bevezető

Valahogyan az az ember érzése, hogy a Samsung táblagépes részlegének nem célja, hogy letegye az asztalra a legjobb gépet, a Nexus 10 kivételével az összes Galaxy Tab olyan közepes, tényleg nincs semmi emlékem arról, hogy bármelyik Tab, vagy nagyobb Note bárkiből is rajongást váltott volna ki a szerkesztőségben. Ezek csak úgy vannak, papíron egész jók, a gyakorlatban is egész jók, de nem estem sosem hanyatt valami frankó funkciótól, ötletes formatervtől, vagy meghökkentő megoldástól. Mintha semennyi fantázia nem lenne a tervezőkben, mintha ők még mindig ott tartanának, hogy a tablet nem más, csak egy roppant nagy telefon.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0
[+]

Miközben ezen már rég túlléptünk. Csatlakoztatható izékkel, egyedi funkciókkal, szögletes élekkel, izgalmas anyagokkal és extra képességekkel lehet egy tablet igazán csalogató. Itt van a tényleg remek Tablet Z a maga IP57-es minősítésével és egyedi formatervével, a különböző ASUS gépek kavalkádja behelyezhető telefonnal, billentyűzettel, az Acer is virít, a Toshiba pedig lerak egy pengevékony táblát az asztalra, ezekhez képest a Galaxy Tab 3 8.0 olyan unalmas, mint Semjén Zsolt beszédét hallgatni a dán síelők pályafutásáról.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0
[+]

A SIM nélküli verzióért csaknem 100 lepedőt kell legombolnunk magunkról, ami nem kevés pénz. És nyilván mellé lehet tenni mindenféle kínai eredetű versenytársat, amelyek jóval olcsóbbak, de ha a komolyabb márkáknál maradunk, akkor is az a helyzet, hogy ennyiért az ASUS kétmagos, Intel processzoros, Full HD felbontású, 10 inches masinát kínál, ami anyaghasználatában is jobb. Ez azt is jelenti, hogy a Galaxy Tab 3 8.0-nak valami olyasmit kell nyújtania, amitől tényleg leesik az állunk, ami nagyon egyedi, ami hiánypótló. Mert különben ez a Samsung tablet is csak egy lesz a sok közül, amit majd egy év múlva feleennyiért utánunk dobnak valami hipermarketben, és addigra még kevésbé fogjuk tudni, hogy az össze-vissza logikával számozott Galaxy Tabok közül most akkor melyik mit is tud.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés