2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Samsung F110 - 1 mérföld

Az Adidas és a Samsung közös terméke az F110, amelyhez komplett miCoach szettet kap a vásárló.

Adidas miCoach

Click to read in English!

A fitnesz telefonok mezőnye egyelőre viszonylag szűk. Annyira, hogy jelenleg mostani tesztünk alanyán kívül összesen két említésre méltó modell található itt, a Nokia 5500, illetve a Sony Ericsson W710i. A Samsung F110 viszont ezt a két eszközt fitnesz szempontok alapján a sárba tiporja, tekintettel arra, hogy a csomagolásban rengeteg extra tartozékot találunk, illetve arra, hogy a sportos funkciókat az Adidas közreműködésével implementálták a készülékbe.

Samsung F110

Az Adidas ugyanis már rendelkezik egy komplex edzéstervező, adminisztráló és diagnosztizáló rendszerrel, amelynek neve: miCoach. Bár ezt nyilván úgy kell ejteni, hogy „májkócs”, mi inkább Szalacsi után szabadon a „mikóócs” kifejezést használtuk. A miCoach rendszer fontos eleme, hogy a felhasználók az Adidas erre a célra létrehozott weboldalán is regisztrálhatnak és vezethetik az eredményeiket, sőt, a tökéletes edzésprogram kidolgozásához ez tulajdonképpen elengedhetetlen feltétel.

Samsung F110

Az Adidas mellett a Nike említhető meg még a sportszergyártók közül, ha valamiféle elektronikával vezérelt személyes edzésprogram kalkulálása és mérése a cél. A Nike az iPod segítségével próbál hasonló élményt biztosítani, bár ott a funkciók kissé szűkebbek. A Samsung F110 tudtukkal hivatalosan nem lesz kapható hazánkban, mi a hatalmas dobozt az XXL GSM-től kaptuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.