Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Nokia N8 előzetes

Testközelben a Nokia új csúcsmodellje, amely most már tényleg piacra kerül itthon is.

Hirdetés

Bevezető

A Nokia N8 az eddigi hírek alapján ugyan ütős készüléknek tűnt, de annyira nem látszott forradalminak, hogy mobiltörténeti mérföldkőként tekinthessünk rá. Persze a 12 megapixeles kamera azért kimondottan ritka (konkrétan ez az első ilyen készülék a finneknél), no meg az új Symbian rendszer is megérdemel egy-két szót, de mi magunk nem gerjedtünk rá annyira, hogy naponta hívogassuk a Nokiát a megjelenés, illetve a tesztkészülék ügyében.

Nokia N8

Ám a sors úgy hozta (persze ebben azért vastagon benne volt a kezünk), hogy a gyártóval egyébként is akartunk egy mindenre kiterjedő találkozót megejteni, amely be is következett, s ha már ott voltunk, akkor egy (egészen pontosan hat... Bocha) közel végleges N8-at is nyomkodhattunk mintegy másfél órán keresztül, miközben a cég termékfelelőse megpróbált minden kérdésünkre válaszolni. Így aztán nem csak a saját benyomásainkat írhatjuk meg, hanem minden egyebet is, ami a készülékkel kapcsolatban fontos lehet.

Alapvetően mindenkit két dolog érdekel leginkább: mikor és mennyiért. Nos, ezekre most sincs válaszunk, annál közelebbit nem tudtunk meg, hogy "nagyon hamar", viszont a nyomkodott telefon szoftveres állapota már igencsak reménykeltő volt, alig pár helyen kell még rajta finomítani, egyébként nagyjából készen áll a piaci bevezetésre. Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy nem kellett mindenféle prezentációkat végighallgatnunk, hanem egyből a lecsóba csaptunk és megpróbáltunk minden olyan dolgot megkérdezni, ami szerintünk releváns és fontos.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.