Hirdetés

E-TEN glofiish X800 - megérkezett

Bevezető, csomagolás

Nehéz helyzetben vannak azok, akik mostanában telefonos-PDA vásárlásán törik a fejüket. A nagyobb gyártók több új készülékkel is jelen vannak a piacon, a csúcsmodellek már kaphatók is (Asus P735, HTC Kaiser, Toshiba G900), de ezzel még korán sincs vége a dömpingnek, hiszen a Asus, a HP és a HTC legújabb gépei még meg sem érkeztek.

Az E-TEN csúcsmodelljét még a CeBIT-en jelentették be, aminek bizony már több, mint fél éve. Igaz, időközben piacra dobták az amúgy kiváló X500+ jelzésű modelljüket, de az a gyors mobilinternetre vágyók igényeit nem tudta kielégíteni, mivel nem támogatja a 3G-t - viszont előrevetíti, hogy mire is számíthatunk az X800-ban, ami pár napja végre-valahára megérkezett szerkesztőségünkbe. A G900 és a Dual Touch mellett nem hozott igazán lázba, holott már márciusban volt a kezemben egy prototípus, azóta várom a megjelenést. A SIM kártya behelyezése és az első bekapcsolás után persze rájöttem, hogy megérte várni, mert bár erős a konkurencia, az X800 derekasan helyt áll a piacon.

A tesztpéldányt rejtő fehér doboz arra engedett következtetni, hogy ez még mindig nem egy végleges készülék, de annyi baj legyen. Kicsomagolás után a következő tartozékokra bukkantam: USB szinkronkábel, hálózati töltő, sztereó headset, valódi bőrből készült tok, leírás, CD.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • E-TEN

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés