2018. október 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

E-TEN glofiish X500+ - rókabőr?

A népszerű X500 továbbfejlesztett változata jobb képernyővel kecsegtet, de üzemideje szerényebb.

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

E-TEN. A cég nevét 1-2 éve még csak kevesen ismerték itthon, holott néhány Pocket PC-jük nálunk is kapható volt. Ez az állapot úgy fél éve változott meg: megjelent a glofiish széria - az új név új termékfilozófiát is hozott, a kompakt méretű, ám ennek ellenére okos X500 megjelenése óta nagy sikernek örvend. Épp ezért sokaknak felcsillant a szeme a hír hallatán: jön az utód, az X500+. Izgatottan vágtam bele a tesztelésbe.

Az eszköz kinézete megegyezik elődjével, egyedül a festés más, az X500+ háza elegáns, fekete színű. Szolgáltatáskínálata nem változott, az újdonságok kimerülnek a VGA felbontású kijelzőben, a Windows Mobile 6 operációs rendszerben (mely egyébként a sima X500-ra is elérhető), valamint a kamera makró üzemmódjában. A cikkben a külsőségekre épp ezért kisebb hangsúlyt fogok fektetni.

A tesztpéldány fehér színű dobozban érkezett, úgyhogy ez valószínűleg nem egy kereskedelmi forgalomba kerülő példány volt. A tartozékok listája a megszokott: (mű)bőrtok, (ál)sztereó headset, hálózati töltő, adatkábel, CD, leírás. A sima X500-hoz ezeken kívül járt egy kijelzővédő fólia is, remélhetőleg ez az új modell mellett is ott lesz. A bőrtok egész jó minőségű, dicséretes, hogy a fülhallgató kimenetnek, valamint a hátlapon található hangszórónak vágtak bele pár lyukat, ami megkönnyíti a tokban való használhatóságot.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.