- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
válasz kelzsoca #27199 üzenetére
Szia, figyelj tudom többször leírtam már... de senki sem válaszolt, nem vagyok benne biztos, hogy helyesen csinálom a dolgokat amikor új romot teszek fel.
1 sd partition
2 wipe factroy
3 wipe cache
4 installez így oké nem? Mert nem tudom már miért van h lassú a böngészésnél a hozzászólás írásakor
Másik kérdés, hogy ajánlatos feltenni a legújabb recoveryt? Vagy az nem szól bele sokat a dolgokba..
Előre is köszi
-
magic-box
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a topicban, eddig csak olvasgattam Szeretnék segítséget kérni a hozzáértőktől.
Feltettem a kelzsoca féle 11-es romot. Mély tiszteletem érte , de van pár kisebb gondom, amelyet nem tudok megoldani, és a fórumban se találtam rá megoldást.1. Sajnos több program felületén nyilak helyett érdekes nonfiguratív ábrák vannak, (anykeyboard, k9-mail stb.) hiába tettem vissza az eredeti font készletet (kelzsoca féle update.zip), a helyzet változatlan. Tud vki erre vmi megoldást?
2. Nekem hiányzott a live wallpaper, így visszatettem a 2.1-esből minden elemével (kiválasztás stb.), de sajnos hibaüzenettel leáll. Nem tudom, létezik-e a 2.2-eshez, amely működik.
3. A tárcsázós-névjegyzékes dologban esetleg vmi fejlemény? Igaz ez kavar fel a legkevésbé, mert a dialer1-et használom
Minden segítséget előre is köszönök!!
Közben észrevettem, hogy elkészült a javított r11 , esetleg segít a font problémán?
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade «=-Ginger Stir Fry b18-=»
-
ux1
addikt
válasz sbazsi #27179 üzenetére
Az hogy meddig bírja, kizárólag használat kérdése. Míg sokat mókoltam, napi 2x töltöttem. Ez így volt a Vodával is. Talán a 845 egy kicsit tovább bírta, de azt is töltöttem minden este. Ezt is töltögetem minden éjjel, ha kell hanem, elfér a töltőn.
magic-box: Ne is csodálkozz, ha kevered a 2.1 -és a 2.2-es file-okat Úristen!
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
kelzsoca
félisten
válasz csibusz0314 #27201 üzenetére
Advencedből nyomj egy wipe dalvik-ot is
(#27204) Lasy
Jobb a békesség
(#27202) magic-box
Ha visszateszed a gyári font-ot akkor annak jónak kell lennie.
Egyébként nem így működik hogy összeollózom a programokat innen-onnan és várom a csodát
[ Szerkesztve ]
-
dever
csendes tag
Kelzsoca !
Felraktam kelzsoca_r11_hun ROM-ot, de nem tudom beállítani hogy Simről olvassa a telefonszámokat.. ez normális,,nálatok is?
(Én a megjelenítési beállításokban nem találtam meg az opciót..)
köszi -
RAiN91
őstag
Hali
Win7 x86 van fent, és nem tudom telepíteni a fastusb drivereket... Láttam másnak is volt ilyen gondja, ők valahogy megoldották, mindenki mást írt, de én nem tudom. Egyszerűen a Fastboot interface (Googe USB ID)-t nem tudja telepíteni. Talál drivert a win update, azt írja, felrakta, napra kész. De még is hibázik. Próbáltam letöltött drivereket is, de sehogy sem tud fel menni.[ Szerkesztve ]
-
smog000
csendes tag
nekem egy olyan kérésem lenne hogy van egy olyan program a zte blade-hez ami javitja hangot... de sehol sem találom. estleg vki betudná nekem ide lineklni?nagyon meg kösszöném
-
sniphoe
aktív tag
válasz kelzsoca #27199 üzenetére
- hívásinfóban lévő kocka bug javítva
Csak ezt külön nem lehet megoldani egy update-tel? (létezik ilyen .zip-ed?)
Ha nem a válaszod, akkor kénytelen leszek megint "nulláról" kezdeni a frissítést?
Előre is köszi.If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Keeperv85
nagyúr
-
petike.hu
csendes tag
Gyerekek egy kérdés:
Hogy tudom megnézni egy user hozzászólásait, pl hogy keresek az általa írt kommentekre???
Köszi előre is a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz petike.hu #27222 üzenetére
Fent a sarokban a keresés mező mellett -> opciók -> részletes keresés -> Szűrés felhasználó szerint
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
RAiN91
őstag
Nekem sajna még mindig nem jó
És a másik módszerrel sem megy fel a recovey.
Feltettem a terminal emulatort, rootoltam a megadott progival, felmásoltam az sd gyökerébe a recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img fájlt.Terminal emulatorban:
su
flash_image recovery /sdcard/recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.imgErre kiírja: not found.
Biztosan jól írtam, többször is próbáltam.
Nem tudom már mit csináljak, amikor meg lett a teló, gondoltam 2 perc alatt fent lesz a CW, erre már 2 órája ezt próbálom felrakni. Hihetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz RAiN91 #27231 üzenetére
Nevezd át valami egyszerűbb nevűre, hátha ott a gond.
Pl: cw.img-re, egyszerűbb begépelni is.Kelzsoca:
Mivel szoktátok aláírni a rom.zippeket?[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bodoraudio #27230 üzenetére
Na akkor erre valami érdemi okosítás?
Csak mert épp az előbb próbáltam azt a kis progit. Szépen lepucolta még a billentyűzet driverem is, gond nélkül. Nem baj úgyis baja volt már. Bedugtam a telót bootloader módban. Felismerte, sikeres telepítés stb. Nézzétek a képet!!! Az adb NEM látja. Viszont a fastboot igen... újabb ZTE rejtély?
-
kelzsoca
félisten
(#27219) sniphoe
(#27230) bodoraudioItt a frissítő update.zip remélem menni fog gond nélkül.
--------------------------------
A csomag azoknak készült akik még az első r11-hun rommal rendelkeznek, és nem szeretnék újratelepíteni a rendszert.
--------------------------------(#27232) Saccco
Mivel szoktátok aláírni a rom.zippeket?
[ Szerkesztve ]
-
magic-box
csendes tag
válasz kelzsoca #27205 üzenetére
Visszatettem a gyári fontot azzal az update.zip-el amit a fórumban küldtél vkinek. Vissza is állt a betűtípus, de a nyilas probléma nem szűnt meg. De úgy rémlik, erre már más is panaszkodott a fórumban.
A Live Wallpaper-re akkor nincs ötleted?
-
bodoraudio
aktív tag
köszönöm
-
Saccco
nagyúr
-
magic-box
csendes tag
válasz kelzsoca #27242 üzenetére
Az anykeyboard billentyűzetnél (a tetején a lépegető nyilak, 4 soros, magyar, ékezetes), k-9 mail-nél amikor egy levelet megnyitsz, és az levelek között lépkedsz, ott is rosszak a nyilak. Találtam más programoknál is hibát, csak azt nem tudom ilyen pontosan felidézni
-
magic-box
csendes tag
Ha kaphatnék egy update.zip-es live wallpaper-t nagyon hálás lennék, szerintem ezt is kérték többen a fórumban.
-
kelzsoca
félisten
válasz magic-box #27243 üzenetére
Két dolog lehet:
-a program a hibás
-a framework-res fálból kaparja össze magának a jeleket a szerencsétlen, és mivel nem az alap téma, lehet hogy nem ott vagy nem azon a néven vannak és bebukja.Ki lehetne cserélni a témát a gyárira, de akkor minden a témához kapcsolódó szöveg ismét angol lenne.
Mindjárt lesz egy teljes app mappa tartalma update.zipként, ami felesleges benne azt ki kell törölni és mehet fel.
[ Szerkesztve ]
-
Alma74
csendes tag
Kelzsoca!
Sajnos a wifit az új r11-es romod is ledobja alvó módban.
Ezek szerint mégiscsak az alpha6-ost kell feltenem. -
kmisi99
addikt
Az apn droidon hol látom hogy kikapcsolta a mobilnetet? Mert hiába megyek a 3G/EDGE/GPRS re ugyan úgy zöld marad a csík alatta!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest