- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz Skullen #27700 üzenetére
Az R11-re benne van a nevében.
----------------
+1 a Spicáról váltásra. Összehasonlíthatatlanul jobb.----------------
Látom mindenki lesben állt itt.....[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
R11-re váltani érdemes JRSL8-ról? Van valami sebességbeli növekedés R11 javára? Magyar nyelv hidegen hagy, elvagyok az angollal
-
vick33
tag
válasz istnag #27705 üzenetére
Köszi srácok, ezek után úgy érzem hogy felesleges volna kiadni 85 öt a t nél a desire-re, ha kapok egy kellemes telefont 22-ért. Jövőre meg majd veszek egy másikat 22 ért ami meg már jobb mint a desire. A spicát meg eladom, már ha van aki megveszi:-) vagy nekiadom az öcsémnek:-) Abból a plusz hatvanból meg elmegyek pár napra snowboardozni az osztrák barátainkhoz:-)
-
Saccco
nagyúr
válasz istnag #27705 üzenetére
Nekem is megvan az eredmény...
1-2szer kikapcsolt a kijelző, nem tudom befolyásolta-e41363.2ms +/- 2.6%
Miren Browser - JJ RLS9█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kmisi99
addikt
Videó konvertálásra nagyon ajánlom mindenkinek az any video convertert! Nagyon jól konvertál gyönyörűen meg a videó az alap lejátszón is és kellően széthúzza a videót így fullképernyős lesz!
-
_NCT
addikt
válasz kelzsoca #27714 üzenetére
hmmm addig elleszek a JJRLS8 Rom-oddal, jól sikerült példány
Amúgy mennyire karcolódik a kijelzőtök? Igaz én vigyázok rá, de volt már zsebben, kabátban, körömmel is volt piszkálva rendesen (by barátnő ), viszont szerencsére nekem az istenért nem akar karcolódni (igaz vigyázok is rá), de olyan szinten nem, hogy még hajszálkarcok sem látszódnak rajta :S Nokia 5230-asomon még a lepkefing is karcot okozott.... Szóval nálam az anyaghasználat is kapott egy erős 4est Masszív telefonnak tűnik eddig (lassan 1 hónapja megvan) .
-
kelzsoca
félisten
A svéd rom várhatóan eleve kompatibilis lesz a mi blade készülékünkkel, a kínai vagy a japán romok nem éppen erről voltak híresek.
Az hogy jobb lesz -e, majd kiderül, a legjobb lenne egy hivatalos magyar T-s, de hát ki tudja lesz -e egyáltalán.
-
esox
senior tag
válasz tariattila #27685 üzenetére
köszi, meg is találtam az illető topikját, látom mindenki dicséri
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
eisento
addikt
sziasztok.
tegnap vettem meg a zte blade keszulekemet. ajfonrol valtottam de erosen gondolkodom hogy csak megtartom ajfont mert miota megvan csak szivok ezzel a keszulekkel (vagy magaval az androdiddal mar nem tudom melyik) szoval van a gmail progi be is jelentkezek a fiokomba ezzel nincs is baj. megirom a mailt ranyomok send-re es bassza elkuldeni. se t-mobile halozatro se az itthoni wifirol. otlet? ajfonnal lofaszt se kellett allitanom csak bejelentkeztem es megirtam mail-t elkuldtem.Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Keeperv85
nagyúr
Némi szociális tevékenység után Újra itt
Persze, hogy teljes képernyőn akarok videót nézni. Persze nem teszi ki, hiába akarok.
Any Video*m van alapból, de megpróbáltam most a régi kedvencem az AVS-t és amit itt ajánlottak többen a Xilisoft-féle videó konvertálókat. 800*480-ban bármilyen MP4 pontosan akkora, mint a korábbi képeken, amit mutattam. Ja, és nem, nem vagyok hülye, megnyomtam, a teljes képernyő gombot...
[ Szerkesztve ]
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Egy kisebb, nagyobb baja sikerült kerülnöm... Megpróbáltam feltenni a MCR r11 ROM-ot, azonban 2-szeres próbálkozás után sem ment fel, ezért úgy döntöttem hagyom és visszarakom a Recovery-vel elkészített backup-omat, de ekkor a "No files found" hibát kapom, mert sikeresen letöröltem az SD kártyáról a backup-omat korábban.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok Windows-ból az SD kártyához hozzáférni, hogy felmásoljam újból a backup-omat?
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
válasz Keeperv85 #27730 üzenetére
Thx a választ! (Én is pont ebben a pillanatban találtam meg )
Egyébként hány alkalommal érdemes megpróbálni feltenni a ROM-ot?
A ZTE Blade portálon például azt írják, hogy rakjuk fel a ROM-ot, ha nem sikerül akkor kezdjük elölről és ha megint nem sikerül tovább jutni a zöld droid-on, akkor recovery...
[ Szerkesztve ]
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
válasz Keeperv85 #27732 üzenetére
A Japanese Jellyfish RLS8 lite felmászott elsőre.
Egy kérdésem még lenne: az SD kártyáról mindent lelehet törölni egy új Rom esetében? Vagy vannak az új rom számára is szükséges file-ok?
-
gerbaudhu
tag
Ha valakit érdekel, eladósorba került egy ZTE Blade típusú készülék. Tökéletes állapotú, december 20-án vásárolt, pixelhiba mentes. Bővebben: [link]
-
Indiant
addikt
válasz istnag #27738 üzenetére
remek beszólás volt!
A status bar-t el lehet valahogy rejteni? (tudom, a launcherek el tudják) De ha navigációs progit indítok, mindig előjön. Én navigáció alatt szeretném eltűntetni. Gyakorlati haszna pedig abban lenne, h. a win-es valós 800x480 ill. 480x800-as skineket lehetne használni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest