- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Nagy a punny héj!
Lehet ma letolom a Boss fightot is ha toturi felkelEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ocarina
aktív tag
IGN teszt. Csak a hangokra nem kapott 10/10-et. Új legjobb? Pénteken kiderül.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Sirandrish
Topikgazda
Reméljük, reméljük!
Bár a TP nálam nem előzte meg a OOT, de ha már legalább annyira jó lesz mint a TP (aki egyébként hasonlóan jó értékeléseket kapott) akkor már boldog leszek!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #904 üzenetére
OOT ugye egy forradalmi játék, TP pedig annak a vonulatnak egy "evolúciója", de lényegében ugyanarra a formulára épül. Na most úgy tűnik, hogy a Skyward Sword újra forradalom lesz.
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ha van eszük akkor ezt is az OOT alapjaira építették..ha már az minden idők legjobb videojátéka..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #906 üzenetére
Kell a vérfrissítés, akármilyen megultraszuperüberkirálystencsászárhubammeg gém is volt az Ocarina, ugyanarra az alapokra nem érdemes új várat építeni.
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #907 üzenetére
Hámámiafaszénelenne érdemes?
Az OOT alapjait használva tudják a legnagyobbat szakítani.
És ahogy elnéztem a videokat ők is így gondolják.
Új mobok, új helyszínek de a recept a régi..
Miért is változtatnának rajta?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #908 üzenetére
Felőlem lehet ugyanaz a terep, ugyanaz a háttér. Csak ne megint Ganondorf elől kelljen egy kisfiúnak (aki idővel felnő, tudom-tudom) megmenteni a világot a Triforce-ot védelmezve.
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #909 üzenetére
Te mi a francról beszélsz?
A Zelda erről szól!
Ha nem tetszik akkor nem kell vele játszani..
Amúgy is érdekes hogy még 1 azaz EGY Zeldát sem vittél végig de már unod?
Minden részben Ganon a boss mégis olyan storyt rak eléd a játék minden részben hogy besz*rsz.Mellesleg az Ocarina az egyetlen Zelda ahol Link megnő de mindegy..
Fogalmad sincs hogy mit beszélsz de szar minden...gratulálok
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
A Mario-t szerintem senki sem a sztorija miatt veszi meg
andrish: bocs, talán kicsit túlságosan is sok a rókabőr a videojátékoka között és hát egy kicsit pesszimista lettem... Twilight Princessben is Ganon a főboss?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #912 üzenetére
A Rókabőr azt jelenti hogy valaminek folytatást csinálnak minimális változtatások mellett.
A Zelda PONT nem ilyen..
És komolyan nem értem...hogy nevezheted rókabőrnek ha még egy részt sem játszottál végig?
Mire alapozod?
Arra hogy Ganon a boss?
Az NFS új részébe még mindig kocsik lesznek?
A legújabb FIFAba még mindig focizni kell?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
csigalom nyuga vér.
majora-ba nem ganon a boss. de mindegy lett volna ha ős is van semmivel nem lett volna rosszabb vagy jobb.
egyébként én úgy sejtem hogy ezúttal megint más boss-t kap link ganon helyett. nem olvastam még utána meg ilyesmi csak most úgy érzem nem ganon lesz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #913 üzenetére
Mondtam én, hogy a Zelda rókabőr lesz? Én csak azt, mondtam, hogy a futószalagos rókabőrkorszakba élünk, naná, hogy egyesek simán pesszimisták lesznek, szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #915 üzenetére
A pesszimizmus egy dolog..
Elhiszem hogy 1-1 új COD-tól, NFS-től stb nem vár az ember sokat.
De szerintem és sokak szerint is a Nintendo már mutatott annyit talajon hogy meg se forduljon az ember fejében az hogy esetlegesen az új Zelda egy rókabőr lesz.
És ha te is játszottál volna már legalább 3-4 Zeldával akkor tudhatnád is hogy miről beszél az ember...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #916 üzenetére
Ígérem játszani fogok, mester Mondjuk anyit még nem volt alkalmam, hoy "tisztán lássak"
-
Sirandrish
Topikgazda
Lehet elhalasztom Angliát és veszek gyorsan egy WII-t..
Nah jó..hülye azért nem vagyok
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #919 üzenetére
de kint az első amit veszel az legyen!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #920 üzenetére
Mit gondoltál?
Amint elhelyezkedem már az első nap után elkérem a fizum és irány a bótcsak tudjak elhelyezkedni
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #921 üzenetére
egyszerű. menjél konzolboltba raktárosnak
[ Szerkesztve ]
-
-
ldave
félisten
Na, végre sikerült végigmennem a dungeon demo pályán, nem egyszerű 10 perc alatt megcsinálni, volt benne egy olyan rész, hogy majdnem kitéptem a hajam, pedig kopaszodok már magamtól is eléggé
Péntek reggel ha nem lesz ott a boltban a lemez, akkor benne leszek az esti kékfényben, az biztos.
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem az nem Dungeon vagy legalábbis meg van vágva.
Még ha olyan rövid is lenne 1-1 Dungeon akkor sem hiszem hogy beleraknák a 10perces demoba..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
tuti meg van vágva. a dungeon-ok pont aról hiresek h agyaljál és nézzél szét de még ha tudiod kivülről és van rohanás gomb is akkor is kizárt hogy egy dungeon 10perc alatt készlegyen egy zelda játékba.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #929 üzenetére
Mondom..deku fa is több mint 10 perc pedig csukott szemmel lenyomom
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #930 üzenetére
Nekem kicsit tovább tartott, mint tíz perc...
-
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #932 üzenetére
Ó, persze
Dreamcastra nincsen Zelda? Báz, be kell érnem két Shenmue-val De azt is nehezen, mert nem két forint lesz és még, ha akarnék se tudnék warezolni. Bár nem mintha GC-ra könnyebb lenne, de Zeldára szívesen áldozok pénzt Ha a Shenmue tényleg jó játék akkor talán arra is.
Most ez a csata megy a fejembe: DC vs. GC...Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #933 üzenetére
A DC-hez csak egy kód kell amit controllerrel is be tudsz írni és már viszi is a másolt cuccot...sajnos nem túl komoly a védelme
Dreamcastre nincs Zelda..ezt még Toturi anyja is tudja
A Shenmue meg brutálisan jó játék
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #934 üzenetére
Ez eddig oké is lenne, de honnan a bánatból szalajtok GD-ROM-ot?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #935 üzenetére
Én nem mondtam hogy warezolj hé...csak mondtam hogy azon könnyű
Tessék megvenni a Shenmuekat
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #936 üzenetére
Shenmue 1 még akad, de 2 nem nagyon
Nem is warezolnék, de mint látod nem lenne könnyűHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #937 üzenetére
a DC eszi a cd-t is de mindegy.
A Shenmue 2-t meg ebayról kell venni mert itthon tényleg nem nagyon akad belőle..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #938 üzenetére
Aha, csak a GD-ROM majdnem kétszer akkora tárolókapacítású
eBay-t még nem használtam és egy kicsit félek is...Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #939 üzenetére
Igen...majdnem kétszer akkora...ettől függetlenül eszi a cd-t.
Ebay-t én sem használok de nem azért mert félek, csak nincs kártyám hozzá.
Amúgy nem kell félni..olyan mint a vatera csak 12000szer jobb és 25000szer több cuccalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #940 üzenetére
Vatereát se használok, hova képzelsz
Azé megkérik az árát a fritzek[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #941 üzenetére
Hát akkor maradjunk annyiba hogy ami ritkább 1 kiló kenyérnél te azt nem szerzed be soha
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #942 üzenetére
Jó, van olcsón is (40EU), de az a 400EU-s se fog gazdára találni, az biztos!
Kicsit vicces, hogy a Shenmue II alsóhangon annyiba kerül, mint egy DC két joyyalHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #943 üzenetére
Nem figyeltem de gondolom a 400eu-s az bontatlan..
Ha igen, akkor hidd el hogy el fog menni..
Egyébként egy GC-s TP árából veszek egy GC-t memókarival, 2 joyal és Zelda WW-vel szóval nem DC specifikus a dolog[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #944 üzenetére
Hát ezért is lesz az, hogy én inkább megveszem a GC-t két joyyal, memkarival és WW-vel és a TP-t pedig hagyom majd a jövőbeli Wii-mre
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #945 üzenetére
a TP az GC-n az igazi mindenképpen.
Persze játszató WII-n is de jobb GC-n szerintem..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #946 üzenetére
Eddig oké is lenne, de én sóher vagyok 3-4-5x annyit kiadni ugyaazon játékért Te szerencsés vagy, hogy megvan.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Weißturul #947 üzenetére
Szerencsének nem sok köze van hozzá..
20K-ért biztos kapsz te isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Mivel lassan közeledünk az 1000. hsz-hez és úgy látom kialakult egy csekélyke kis réteg is aki hajlandó beszélgetni ezért úgy gondoltam hogy kibővítem az első hsz-t.
És biza ötleteket várok hogy miket kéne belerakniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ocarina
aktív tag
válasz Sirandrish #949 üzenetére
Megjelnt pár rész, illetve jövőhéten jön a SS.
Special/ gyűjtői kiadások. Pl.:[link] [link]
A játékok amiben szerepel Link. Pl.: Smash Bros-ok.
[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest