- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Bibi megint, azt hittem most minden kerek lesz erre ma upgradelt a telefonom lolipopra. Megint ott vagyok, hogy sehol . Ajánlott verziók vannak lolira?
Ha nem volt leválasztva a készülékről előtte akkor lehet gond az újra kapcsolódáskor ugyanazon készüléknél.?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
bAtt001
addikt
válasz mgTerminator #4744 üzenetére
ennyire nem kék szerintem, a sárga is nagyon erős a képen a valóságban meg inkább pasztelesebb, de nem hallgatnék magamra a színtévesztő szememmel (még ha csak a zöld és sárgával van gondom akkorse)
-
RBJ
addikt
Mai lollipopos eredmény. Több a találati arány. Működik a 1.4.614. 1056 eng verzió, a 1.4.452. magyar és a 1.4.113n értesítéses is.
Csak jót tett a lolli. Igaz tovább tartotta párosítás, sőt mikor kiírta, hogy több mi band is van aközelben
menjek távolabb csak lestem.[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Az E-digitalnak 05.02-án írtam meg, hogy a szíj kirepedt... Eddig semmi válasz... Érdekes banda azt hiszem...
-
-
gianone
őstag
válasz maggi1886076 #4758 üzenetére
Ezek nem olyan, mint a mi régi sorozatunk. Olyan, mint a tinydeales. Ránézésre eredeti ez is.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
RBJ
addikt
Amibe bele van írva a szöveg csak eredeti. Én nekem túl kemény nem is volt rajtam. A szürke utángy. használom igaz 3 napja de nekem teljesen korrekt. A gyári eredetin és is látok kezdődő gyűrődést.
Nekem az utángy. puhább kényelmesebb. Van zöld, narancs ami olyan barackosbuzi..s, szürke. sárgát akartam de a babám azt mondta az már nem jó.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
vapega
tag
Sajna a mostaniak repednek. A fél évvel ezelőtti négydobozos cuccban puhább volt a szíj. Nekem a dealmachine küldött komplett újat mert első bepattintásnál körberepedt a szíj.
MI 10T
-
Imy
veterán
Pedig ez eredeti. Lehet ott van elásva a kutya, hogy újabb...
De válaszolnának legalább.
Most megírtam nekik, hogy 5 munkanap alatt nem jött válasz... És ne képzeljék, hogy így kibújhatnak a 14 napból. Adtam nekik 3 munkanapot, s megírtam semmi gond, akkor a levél megy a NFH-nak is másolatban.
-
RBJ
addikt
válasz maggi1886076 #4770 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
RBJ
addikt
válasz maggi1886076 #4775 üzenetére
-
Imy
veterán
válasz maggi1886076 #4779 üzenetére
Az sehol, de az a legjobb.
Sárga kényes. Rózsaszín csajos. Kék baba kék... Fekete marad.
-
Peetey91
senior tag
Milyen verziójú Mi Fit-et használ akinek rendesen működik a smart alarm (nálam early birdként van)? Mert engem tegnap is és ma is ugyanabban az időpontban, kereken fél órával a beállított idő előtt ébresztett. Visszanézve az alvási adatokat akkor én javában mély alvási fázisban voltam, nem is esett túl jól a rezgés. Megpróbálnám esetleg másik verzióval ha van valaki akinek rendesen működik és visszanézve tényleg light sleepben ébreszt.
-
fi:zi'k
nagyúr
Az utóbbi napokban egyáltalán nem működik a smart lock. Tapasztalt már más is ilyet?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gianone
őstag
Nekem is van valami változás. Rásírt egyszer Mibandra Lollipop, azóta ha kikerülök a hatókörből, utána nem old fel. De ha egyszer feloldott, nem zárja le. Asszem, ezt már írta más is itt.
Nokia 1610i Huawei Nova
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest