- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidacska
csendes tag
Na az éjjel kijelentkezett nekem is. Be meg nem tud.
-
-
Baloo27
aktív tag
Jelentem megérkezett a tartalék pántom az alábbi helyről[link]
-
Jabby
őstag
válasz gidacska #4153 üzenetére
Én reggel szinkronizáltam, ami minden gond nélkül meg is történt.
Ezután nagy meglepetésemre a karkötő kilépett, de nyomtam egy csatlakozást, s azonnal belépett.Más:
Jelenleg a magyar értesítéses Mi Fit 1.3.114 (Fw: 1.0.9.0) van a telefonomon.
Érdemes frissíteni az 1.4.113-ra? -
Fejvadi
nagyúr
Élő Xiaomi Mi Launch 2015 - 11.30-kor
[link][ Szerkesztve ]
-
Imike_80
aktív tag
Üdv. Nos, reggel végre nekem is sikerült belépni. A hívást jelzi, SMS-t nem kaptam még, ébresztés rezeg. Viszont semmi más értesítést nem kapok. Messenger, Viber, Hangouts, Gmail, ezekre mindre szükségem lenne, viszont nem jelez. Beállítottam színt, rezgési mintát, azonnal értesítsen, stb, de akkor sem működik. Az a verzió van fenn, amit linkeltetek. Mi Band firmware verziószáma: 1.0.9.27 - ezt ő frissítette magának, a szoftver pedig 1.4.113
Telefon: Samsung Galaxy S4, gyárilag független, Android KK 4.4.2. Valakinek valami ötlet, mi lehet a baj? -
viralmind
aktív tag
válasz Imike_80 #4165 üzenetére
Ugyanez nalam is.Ha bemegyek az ertesitesek beallitasaba az applikacion belul azt irja nincs hozzaferes engedelyezve, pedig van.Atmegyek a telefon beallitasaiba ott ki van pipalva hogy a mi hozzaferhet, innen kiveszem a pipat majd ujra be, igy jo . de napok mulva ismet ugy erzekeli , hogy nincs hozzaferese.Ez igy eleg megbizhatatlan.A hivasokkal nincs problema.
-
htc07
addikt
Na, ma lemerült a band. El is feledkeztem már róla, vagy 3 hete nem is szinkronizáltam, csak ébresztőnek használom kb., és február 20-án kaptam kézhez, több, mint két hónapot bírt így.
Nem rossz.
-
Davey7
senior tag
Ma reggel nekem is ujra be kellett jelentkeznem. Es ami meg fura volt, hogy abnormalisan felzabalt 12MB adatforgalmat az ejszaka....
-
EmThor
addikt
válasz viralmind #4166 üzenetére
Vedd ki a pipát és tedd vissza utána jó lesz.
Nekem egyszer már eljászotta.
Tegnal meg állandóan: A Mi Fit leállt. Ma reggel újra bejelentkeztetett. Délelőtt nem jelzett sms semmit.
Most úgy néz ki nem áll le az alkalmazás és a pipi ki-be trükk után megint jó.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
purpledonkey
tag
válasz Baloo27 #4156 üzenetére
Az enyém is ma jött meg. Igaz kettőt rendeltem és csak egy volt a borítékban...
Gyorsba írtam is az eladónak, hogy helló, nem maradt el a másik?
Am hozza azt a minőséget a pánt, amivel a kütyü is érkezett és a designed by xiaomi is benne van.Egyébként nekem is kilépett többször is, de miután bezártam az alkalmazást és újra nyitottam, már be volt lépve megint. Biztos valamit gépészkednek kici barátaink
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
arról van már infó hogy más monitorozó appal együtt tud-e működni, vagy csak a sajátjával?
Tisztelet a Gépésznek!
-
LSiki
tag
válasz VMatteo #4174 üzenetére
Ezzel együtt müködik, és még a Google Fit felé is tudsz szinkronizálni.
Csiszolni kell még az együttmüködésen , de 3 nap alatt 2 frissítés jött le hozzá.
Ébresztést sajnos nem tudod intelligensre állítani, sőt az ébresztést sem sikerül mindig aktiválni( a progi azt mutatja aktív , de mégsem).
Az alvási ciklusod elemzése sem az igazi egyik nap a kezdő időpont stimmelt, és már hajnal 2-kor felkeltem szerinte , máskor meg akkor feküdtem le és a felkelés időpontja volt jó.
Én az Android pedometert például kikapcsoltam hogy csak a MiBand-ról szinkronizált lépéseket mutassa.
Röviden ennyi. Jó lesz ez, ha még fektetnek bele energiát.Ja...angol nyelvű ha esetleg ez szempont.
[ Szerkesztve ]
Ha kérdeznek, válaszolok.
-
htc07
addikt
Na, kis lábjegyzet.
Nem tudom meg lehet-e nézni valahol, hogy mikor szinkronizáltam legutóbb, de szerintem a hónapban még nem.
Az fix, hogy hetedike óta nem, de úgy emlékszem előtte sem egy-két héttel, már pont akartam akkortájt szinkronizálni, csak elszállt az alaplapom.
Viszont március 21-től kezdődően megvan minden adat. (márc. 20. és 15. hiányzik csak, mióta megvan).Szóval nem kell félni ha elfelejt szinkronizálni az ember.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Mondja az asszony két csomi mai is. MOndom doboz alakú? Semmi, valami nyaklánc azt mondja.
Jövök haza ezerrel izgulok teljes para gondoltam lehet ótsó doboznélkülit küldenek. De hát nem.
Csak a két pótpánt. Pánt van xiaomi band nuku.
pótszíj 04.11. rendelésMár csak mi band om nincs. 04.05. rendelés.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
sanyci
senior tag
válasz VMatteo #4184 üzenetére
M 4 óra alvással ébredtem - igaz intelligens ébesztéssel - az elsőre. A Fix-re beállított meg nem hagyott visszaaludni...
Mellesleg az ébresztő még akkor is rezeg, ha már vécén ülök, mert a mozdulatlanságot visszaalvásnak veszi...
...viszont a nyakláncos verzióra én sem ébredtem fel, még 3-4x rezgésre sem, pedig a párom mellettem hallotta, hogy rezeg...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
RBJ
addikt
Én meg kinyitom a szemem percre pontosan és fent is vagyok.
-
Milestone2
nagyúr
Vicces.
Ma új csúcsot döntöttem.
23000 lépés.
Ha-Ha!
Pedig szinte egyhelyben állva ajtókereteket csiszoltam…
Azt hiszem ezzel a tevékenységgel kicsit összezavartam a kis MiFit kütyümet…Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
RBJ
addikt
válasz Milestone2 #4194 üzenetére
Nem félted melóban. Nálam attól félek ha valahova véletlenül beütöm, rákenődik valami, hogy nuku lesz.
-
Neck
veterán
Nem azért, de Kínából mit vártál? Egy hónapos szállítási idő több, mint gyakori...
Ha nem győzöd kivárni, akkor meg lehet kapni pl a Banggoodon UK szállítással alig pár százassal drágábban, vagy akár az edigitalnál is pár plusz ezresért...[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest