- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt amúgy már a bejelentéskor elárulták hogy GP cím lesz, szóval ez ilyen megerősítés a részükről?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
Valószínű igen, mert hamarosan szeptember. Csak One topikba nem volt betéve, aztán nem figyeltem, hogy itt már egyszer megosztotta az infót l.skywalker.
IntelKiller7:
Igen...mondjuk az első dolog volt, amit nagyjából mindenki kiszúrt patch után...ideje volt javítani.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Persze, vágom. Csak például én sem tudtam róla, mert kb. 2 hónapig nem voltam itt sem.
De igazából nem tudom miért örülnek neki, mert a Commandos 2 port után nekem erős fenntartásaim vannak ezzel a résszel kapcsolatban. Reméljük azért itt jobban helyén lesznek a dolgok...
Commandos pont az a játék, ami még egy gyengébb, olcsó gépen vagy laptopon is elfut. Ráadásul azt hiszem nem olyan régen volt filléres akció rá steam -en.
Szerk.:
Mármint a Commandos pack -ra, tehát a teljes csomagra. De ezekhez amúgy is szokott lenni olcsó kód.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Másik csinálja.
Nekem egyébként nem is a port minőségével vagy bugokkal van a legnagyobb problémám (ami nyilván nem utolsó). Csak mondjuk Commandos -nál majdnem annyira fontos lenne az egér+billentyűzet támogatás, mint egy RTS -nél. Ami tuti ennél sem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Kíváncsi leszek, hogy ebben a Rewards programban, itthon, mennyibe fog kerülni egy Xbox gift card.
Illetve jól látom, hogy jelenleg csak ezzel tudok pontot gyűjteni Magyarországon?
- Nyitóoldalon lévő pár csempe megkattintása (egyszeri)
- PC-n Bing keresés (napi)
- Edge keresés (napi) -
-
-
Marcsello31
őstag
[link]
Aki kíváncsi itt van, xbox series s alatt retroarch programon belül fut a win98. billentyűzet megoldva. Most valamièrt az egeret nem, látja, vagy mert drivert kel alá telepítenem? De ez már fèlsiker. .[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
válasz Marcsello31 #91918 üzenetére
Kísérletezés folyik?
-
Marcsello31
őstag
válasz minilego #91919 üzenetére
Aha! Már nagyon kíváncsi vagyok egy ideje, hogy mit bír el a cucc, tudom sokan a fejüket fogják már a láttán is . DE én szeretek kísérletezni, billentyűzet már megvagyon, De az egér még valamiért nem megy, most vagy az van, hogy a régi winfos 98 nem látja az usb egeret, és lehet hogy egy windows milleniummal kellene próbálkoznom, driver hiányában. Vagy magamat szopatom a retroarch hiányos beállításával, valaki angolul már segített a billentyűzetnél, azt látja már, de az egeret nem. Viszont, akadás mentes az egész, azaz játékra is jó lesz, persze az akkori játékokra, "retro" Ha lenne pénzem, vennék egy üres nvme ssdt ami bele passzolna fizikailag a konzolba, arra az ssdre egy linuxot telepítenék fel pcn, majd úgy helyezném át, a konzolba hogy már fel van tolva. Ha csak itt sincs bootloader stop. De a Retroarch egyébként egészjól megy, látja gput a cput, és a dx11et..... Mostanában szarul alszok így van pár órám ezzel szöszölni, hajnalban.
[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
válasz Marcsello31 #91920 üzenetére
Ez egy júliusi leírás...
However, once you have successfully installed Windows 98 on Xbox Series X or S, you will enjoy using Microsoft’s operating system with keyboard and joystick on the controller… Mouse support is not built in yet and no, I think a workaround will do be implemented too soon.
JOYSTICK!! Ez mekkora flash?!
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
Far Cry 6
The Serpent Rouge
RoguebookIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Marcsello31
őstag
joystic.... vicces. Gyerekkoromban volt olyanom is. közben megleltem az egèr problèmát. Az user intetfacenál egy módot kellett aktiválnom azon belül meg bekapcsolni az egeret. Megvan. De amúgy tènyleg külön partición van 30gbyte szabad hely, ami a konzolos játèkok szabad tárhelyèben nem látszik. Akkor sem ha felmásoltam arra a 30gigára 8gbytenyi filmet ftpn. A kodi meg mèg le is játsza. kièrti ezt. Nekem règen tènyleg volt joystikos kazettás játèkgèpem, szerettem is. kèt dimenziós játèkokkal.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nektek jo a live?
bejelentkezik, de nem enged semmit se elinditani semmit ami online, vagy gamepassos.mintha lejart volna az elofizum, de meg 30 napig van.
szerk: megvasarolt jateknal meg megkerdezi, hogy biztos megvetted. Most ez mi a fasz? 😂
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csuvicsuva
addikt
válasz IntelKiller7 #91927 üzenetére
Netet nem dobta el? Telefonon megy a wifi net? Remélem nem szedted be az NBA mentés anomáliát, ami nálam szokott előjönni.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #91928 üzenetére
Szerk: nálam minden oké.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz csuvicsuva #91928 üzenetére
De a wifivel szorakozott. Ra volt csatlakozva, de nem csinalt semmit. Most mar jo.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
-
addikt
válasz IntelKiller7 #91933 üzenetére
EA imád bétázni. Valami fétis náluk...de az se rossz, hogy most nem írják le a részleteket. Majd hó'nap reggel.
[ Szerkesztve ]
-
csabi0805
senior tag
Khm.Nézzetek végig vannak benne új jelenetek.
Brutális lesz.
Szerintem az új Forzával fog elkezdődni az igazi kánaán.Tippre jövő ősszel vagy az ünnepi szezonban jön a Hellblade is.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz csabi0805 #91935 üzenetére
nekem ebbōl csak az jön le,hogy ez a játék még nagyon messze van a kész állapottól van egy lassan 3éves render (realtime vagy elōre, tökmindegy) és egy cutscene+scriptelt qte event, amit gameplay cím alatt kihoztak.
a callisto szerintem sokkal meggyōzōbb. semmivel sem rosszabb techben és mūködik a játék...ha nem vertek át minket[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
negyven2
veterán
Xbox Insiders in Colombia and Ireland Can Preview a New Game Pass Offer Starting Today!
Starting today in Colombia and Ireland, Xbox Insiders can begin to preview a plan that allows multiple people to share Game Pass Ultimate benefits. This makes it even easier to play the best Game Pass games with friends and family across console, PC, and cloud by enabling you to add up to four people to your subscription, all with their own unique access to Xbox Game Pass Ultimate games, content, and benefits.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #91943 üzenetére
Viszont van benne egy ilyen kitétel:
Joining the Game Pass – Insider Preview will convert the time remaining on your membership to time in the new plan, based upon the monetary value of the old membership. For example, a full month of Ultimate will be converted to 18 days of membership for this plan. This way you won’t lose any of the remaining value on your existing subscription upon conversion. Conversion is final, and users must wait for their new membership to expire before returning to a previous membership.
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #91945 üzenetére
Akkor kb
30$körül lenne ez a csalàdi csomag havonta. Az annyira azèrt nem rossz. Most ha úgy nézzük hogy ha nègyen vannak, abbòl 2-2-en home-olnak ès nem a fillèrsexes mòkolàssal vettèk, akkor àrban lènyegèben ugyanott vannak.
Vagy ez úgy hogy 1+4, tehàt 5 ember osztozhat? Ha 5 ember, akkor legjobb esetben is 3 előfizetès kellene hogy mindenkinek legyen GPU-ja, bàr akkor a cloud ugye nem osztòdik, meg a Perkek sem. Egyelőre így papíron jònak hangzik.Szerk.
Szàmològèpbe beütöttem. Arànyosan 25$ lenne egy hònap az ùgy mèg jobb.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #91947 üzenetére
Az Ír account-om megnéztem és ott €21.99 egy hónap, de most gondolom az Insider program miatt csak €1. Jelenleg nincs semmilyen előfizetésem, és a sima GPU sem akciós nekem (aminek €12.99 az ára).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO