- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
Hali! Röpke eszmefuttatás...Van egy 1gb-os külső Hdd-m, jelnelg a tvre kötve, az Xbox elvileg tudja kezelni. Melyik a jobb megoldás? Hagyom, ahogy eddig volt, vagy átteszem a boxra és töltök le egy vlc-t vagy valami más mediaplayert. Estmetleg jobban kezeli a különböző formátumú filmeket? Vagy a hang kezelés lenne jobb?
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #101394 üzenetére
Amúgy annyira nem vészes. Én ~56 óra alatt kiszedtem belőle minden acsit, unlock-ot stb. Most még a DLC van hátra, de az elsőre olyan ~4 órának tűnik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sinu
senior tag
válasz Sgt. Chris #101401 üzenetére
Itt most az a kérdés, hogy a kalóz filmeket amiket letöltöttél a háttértárra hol tudod jobb minőségben lejátszani? Gondolom a gb = GB, ekkora tárolóra mondjuk ráfér kb 3 mancs őrjárat 720p rész, vagy 5 barátok közt 1080p. Szerintem itt tökmindegy melyik eszköz a lejátszó, nagy eltérés nem lehet
No Future
-
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz icemad #101404 üzenetére
Azaz, telefonról pötyögtem gb=GB természetesen. Ez a kontrolleres bénázástól amúgy is agyf*szt kapok. Hiába van egér+bill., a NETFLIX XBOX-os verziójához nem kompatibilis. Így tényleg maradna a bohóckodás. Csodás, akkor ezt a megoldást elvetem. :-) Köszi a megerősítést.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Steve1207
veterán
válasz Sgt. Chris #101401 üzenetére
Ha újabb tv készülék akkor többnyire gond nélkül kell kezelnie mindent és az bőven egy elfogadható szint. Én mindenes lejátszónak egy android box-ot használok, következő lépés a tv rendszere lenne új készüléknél és csak a legutolsó megoldás a konzolról való lejátszás (ideiglenesnek). Minden más kényelmesebb, egyedüli előny a konzolnál, hogy a hardver miatt bitang gyorsan lépkedhetsz az alkalmazásokan. Amúgy átdugod rá és megnézed abban a két alkalmazásban, ami elérhető. Nekem nem jött be, egy hét után már mentem is vissza különálló lejátszóra. Valamint, minek fogyasszon 50-60W-ot pluszba a konzol akár idle-ben, ha a többi 5-10W-ból megoldja kb problémamentesebben
.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Sgt. Chris #101405 üzenetére
Na fussunk neki még egyszer. Nem 1 TB?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz csuvicsuva #101407 üzenetére
OMG...dehogynem...
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sgt. Chris #101405 üzenetére
terabyte lesz az. 1gigás winchestereket a 90es években árultak
Life, Uh, Finds A Way
-
csuvicsuva
addikt
válasz hombre[EU] #101409 üzenetére
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
veterán
válasz csuvicsuva #101410 üzenetére
Rengetegen.Most akciósan csak 155 ezer ft a szállítási díj. Mindössze 3x annyiba kerül mint maga a termék. A hülyének is megéri
-
hombre[EU]
veterán
-
Marcsello31
őstag
Kár hogy nincs 3d nyomtatóm, nyomtathatnék egy marék rudolfot s eladnám a jófogáson,
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #101413 üzenetére
Ez nem rudolf! Nem piros az orra! Ez csak egy kamurudolf!
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #101410 üzenetére
Termeszetesen, hiszen TUDJUK, hogy ha ebay-en x forintert arulnak valamit, azt BIZTOSAN meg is veszik, KIZART, hogy ott rohadjon a hirdetes 23 ezer eve.
Kedvencem volt egy csavo, aki egy evig hirdette a szarjat azzal a dumaval, hogy meg lehet nezni ebay-en mennyit er... Lol.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Moby
addikt
válasz persil #101416 üzenetére
Húsz éve, a szent szarfeszület óta tudjuk, hogy az ebayen mindent eladnak
-
-
Marcsello31
őstag
Adhatnák úgy is a csomagot, mint ajándèk, ami csak akkor derül ki hogy mi van benne ha megveszed .
-
NJanika
aktív tag
válasz Marcsello31 #101424 üzenetére
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Marcsello31
őstag
Olyat mutassatok nekem "vicc" amiben az áll hogy mágikus erőt ad az ereklye használata...
-
-
veterán
válasz Dominikkin #101432 üzenetére
Én még ingyen is odaadnám a gta 5-öm ha nem digitálisan a fiókomra vettem volna, annyira nem jött be az a játék nekem
3x kezdtem bele de az elején abbahagytam mindig.... -
-
dlor
tag
válasz Dominikkin #101434 üzenetére
Licenszeled a digitális terméket. Nem hiszem, hogy a közeli jövőben lenne szándék arra, hogy ezek eladhatóak legyenek.
-
Marcsello31
őstag
A Gta5el èn is szemezek egy ideje, kíváncsi vagyok a grafikára, is, hogy hogy megy series S en, hol tudom hogy a konzolon is van rá online mód?! Mehetnèk èn is trollkodni online
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Még fennállnak a korábbi általánosabb disconnect problémák kontroller esetében? Mert nálam jobbára az Avengersnél csinálja azt, hogy disconnectel random időközönként, kiírja a szokásos problémáját majd pár mp után megyünk tovább. Gondoltam, hogy esetleg az áram elláttás okozza a bajt(venom charger kit), vagy esetleg, hogy belemerészeltem dugni egy 3.5jackes fülest, de rákeresve itt a fórumon láttam, hogy voltak másnak is hasonlók, bár régen.
-
sch_a
addikt
válasz Zsolty20 #101443 üzenetére
Szerintem interferál ilyenkor valamivel, túl sok minden van 2.4GHz-en. BP-n vagyok egy társasházban, itt folyton eldobálja nekem is. Nyáron és most az ünnepek alatt is használtam kevésbé frekventált helyeken is, akkor nem jelentkezett egyszer sem. Párosítsd újra, hátha másik frekvencián/csatornán jobban működik, de sajnos ezer eszköz van ami bezavarhat. (Wireless egerek, billentyűzetek, wifi, de akár szarul szigetelt mikrók is...)
-
Dinomano
senior tag
válasz Dominikkin #101434 üzenetére
Végülis ez a digitális disztribúció lényege, hogy nem tudod eladni. A másik, hogy "röghöz köt" a platformon. Ha van pl. rakat Playstation digitális game-ed, nagy valószínűséggel PS5-öt veszel.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
veterán
válasz Dinomano #101445 üzenetére
Elsősorban szerintem az az oka, hogy a lemezessel ellentétben ezt nem lehet tovább adni kéz alatt, használtan.Így mindenkinek aki játszani akar vele meg kell vásárolnia magától a kiadótól. Ha lehetne vele kereskedni digitálisan is akkor nagyon lecsappanna a bevétele a kiadóknak, hiszen sokan egy-egy 25 ezres játékot kijátszás után rögtön tovább adnák másoknak olcsóbban akik így nem vennék meg a kiadótól. Üzleti szempontból öngyilkosság lenne a használt digitális termékek adás-vételének lehetősége.
-
-
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a konzol bármiféle jelszót kérjen indításkor? 2 profil van regisztrálva, profilbejelentkezésnél nem kér. Olyan mintha a microsoft fiókba kéne bejelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest