-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
Ezt a Titanfall 2-t nagyon eltalálták ! Jobb mint vártam !
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ragnar95
félisten
válasz s7evcsenko #138830 üzenetére
Lehetni lehetett, csak épp város nem nagyon volt, ami meg volt, az irtó pici volt, tehát sokáig nem tudtál így közlekedni. Ráadásul jóval több idő ment el a hajózgatással, mint a szárazföldön léttel. Számomra a sztori is jóval gyengébb volt a megszokottnál, pár óra után abba is hagytam a játékot.
Poplacsek: én az AC II-vel kezdtem anno PC-n, az megvett rögtön kilóra és a többi Ezio-val fémjelzett rész is bejött, de a III csalódás volt számomra, bár nem akkora, mint utána a Black Flag, ezeket már 360-on toltam. Unityt tavaly One-on játszottam és ott újra elkapott az eredeti AC hangulat, nagyon bejött az a rész, ezen felbuzdulva beszereztem a Syndicate-et is, de az nem hozta ugyanazt a hangulatot már sajna. Originst mindenképp kipróbálom majd, de most épp van annyi mindennel játszanom, hogy kivárom, amíg lejjebb megy az ára.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon banális kérdésem lenne, amelyre nem találtam konkrét választ. Mezei, ingyenes XBOX Live fiókkal semmilyen játékkal nem tudok multizni? Teszem azt megveszem a legújabb Fifát, CoD-ot, akkor még elő kell fizetnem a Goldra is, addig meg marad a single player?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
adise
őstag
-
csuvicsuva
addikt
válasz adise #138856 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nem akartam elhinni. Nem vagyok nagy multis, meg hát PC-n van a játékgyűjteményem. Elsősorban az optikai 4K lejátszó miatt venném, néha esetleg egy-két exkluzív cím miatt, de azt hiszem erre még kéne aludnom egyet-kettőt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Chumlee
senior tag
válasz csuvicsuva #138858 üzenetére
De hát olyan nincs is ,mert win 10-en tudod őket játszani !
-
smokiii1
aktív tag
válasz csuvicsuva #138861 üzenetére
Demokat tudsz letölteni gold nélkül is. Nekem sincs goldom, de töltöttem már több demot is. Forza Horizon 3, Resident evil revelations 2, Project cars 2.
-
l.skywalker
Topikgazda
Többen kérdeztétek a PUBG milyen Patch-et kap. Itt a change log: [link]
Teljesítmény/Optimalizáció/Stabilitás
- Végrehajtott textúra-változások a grafikus teljesítmény javítása érdekében
- Optimalizált járműprofilok a framerate javításához
- További javítások a chras-elések csökkentése érdekébenUI/UX (Inventory)
- Javult a leltár elrendezése, fókuszpontok hozzáadásával segítenek a kiválasztott területek azonosításához, valamint egyértelműbb gombvezérlés és tooltips is bekerült.
- A fegyver slot-ok és a fegyver kiegészítők kiválasztása is frissült - a D-paddal változtatható a fókusz és a kiválasztás.Játékmenet
- Egy számláló mutatja ezentúl hány játékos maradt a repülőnKozmetikai cuccok
- A bejelentett PUBG kabátokat március 22 után osztják ki. Az in-game inventory-ban kell keresni, a menü Customization Tab-ján.Bug Javítások
- Javítva az a hiba, amikor más játékos lépéseit hallhatták egyesek, miközben senki nem volt a környéken.
- Javítva a kék-zóna helyes megjelenítését akadályozó hibaNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zzola
titán
válasz l.skywalker #138863 üzenetére
1x indítottam el, azóta is pihen ez a 20 fps -es csoda.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zzola #138864 üzenetére
Még fagyos az a csirke...
Én ha nem is tudatosan, de kivárok vele. Alapvetően szerintem nem rossz ez a Game Preview fejlesztési mód, csak hát azoknak akik fizetnek érte gondolom nem biztos, hogy annyira tetszik, hogy az ő pénzük árán rakják össze a játékot hónapok alatt a végleges verzióra. De több olyan játlk is van ugyanebben a típusbna, ami sokáig szörnyű volt, majd ahogy megkapta a GP után a teljes kiadást teljesen jó lett - sőt. Érezhetőek voltak a különbségek. Mondjuk azok többsége ingyenes volt (kivéve talán a Conan Exiles, ARK, stb...)
A Fortnite is szörnyű volt az elején.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
válasz l.skywalker #138865 üzenetére
Nekem tetszik egyenlőre, pedig One S-m van. Földetérés után kell egy 15 sec, hogy minden objektum betöltődjön, de szerintem nem csak nekem, így nem nagyon vagyok hátrányban, a lootolható cuccokat már látom közben.
Viszont ami meglepett, hogy az asszony nem szereti egyik játékot sem, de ez elé leül és teljesen beleéli magát, lopakodásnál mindig suttog Szinte már követeli, hogy ezzel játsszam, mert érdekli. Hogy letört amikor minap hazaértem munkából délután (ő éjszakás volt) és elkezdett updetelni és nem tudtam egyből elindítani
Ezzel a patchel egy kicsit stabilabb lett én úgy vettem észre, meg kényelmesebb a kezelése.
Olyan nagy problémáim nincsenek vele, igaz még ismerkedek vele, a térképpel, a legjobb helyezésem eddig 2. hely volt, meg jó pár top 10.Egy gyors kérdés még:
Testvérem Londonban dolgozik, és tudna hazahozni játékot jóval olcsóbban, mint itthon (ő is ott veszi csak neki a Sony terméke van ). Viszont olyan játékot amiből van magyar nyelvű kiadás és ő onnan hozná haza (gondolom az nem keleti régiós nyelvezetű kiadás, hanem szimpla angol), akkor itthon még lehet "magyarosítani" vagy csak azt a kiadást ami direkt olyan? Remélem érthetőre sikerült[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
szóval ma jelenik meg a GTA V Prémium kiadása az X Enhanced patch-el karöltve?
pedig én hittem benne, és megvettem a játékot, hogy fel legyek készülve rá -
wazo
aktív tag
Sziasztok, az létezik hogy a box one S csak az egyik hátsó usb támogatja a Kinect kamerát?
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #138846 üzenetére
Appokban (böngészű, Youtube, stb.) támogatva van?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #138876 üzenetére
EDGE-ben még nincs a többit nem próbáltam. Görgetés működik. A Dashboard-on is tudok vele kattintani csak nem látom az egeret. Szóval ott van csak mégsincs.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #138877 üzenetére
És a bill? Tundék fórumozni és gépelni boxról?
-
wazo
aktív tag
válasz l.skywalker #138873 üzenetére
Az van. Az egyik hátsó usbbe van kép a másikban nincs.
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
Bep
őstag
válasz parandroid #138881 üzenetére
Akkor az lesz
Csak azoknál számít amiket a történet végig játszása miatt veszek és érdekel. Autós, stb. ilyeneknél nem, annyira azért értek külföldiül -
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #138879 üzenetére
Az működik. Én mindig használom csak azon gépelek. Ellenben csak angol van.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #138884 üzenetére
Nem ismeri fel a magyart? Kicsit sajnálom a One-on, hogy nincs magyar bill, miközben a 360-on volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Way Out info
A játékot csak ketten együtt lehet ugye játszani. Aki megvette a játékot invelni tud bárkit a barátlistáról, DE annak is le kell töltenie a Friend Pass Free Trial verziót. Invite után behozza a Store-t és letöltés után (17GB) lehet játszani.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #138885 üzenetére
A virtuális bill magyar. A fizikai csak angol (legalábbis nekem eddig nem ment magyarul)
-
hati
addikt
válasz l.skywalker #138887 üzenetére
Talán, ha megkapja box a magyar felületet, akkor kap rendes magyar bill. támogatást is. Meg pl. az időformátum is 24 órás lesz talán. Ez az AM/PM eléggé zavar.
-
Tomix24
addikt
A Way Out Free trial jelenleg. (Lehet volt már) 18GB
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz l.skywalker #138863 üzenetére
+ megjelent a PUBG androidra és IOS-re is
-
csipesz80
tag
valaki tudna segíteni a sea of thieves-ben az első küldetésben hova kell vinni a csirkét?vagy honnan lehet térképet szerezni?
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #138887 üzenetére
Én nem láttam virtuális magyar billt. Nincsenek ékezetes betűk.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #138895 üzenetére
Beállításokban ahol a régiót állítod lehet ezt is állítani. Most nem vagyok otthon de megnézem. Tuti hogy nekem magyar. Habár az emlékeim már igencsak kopnak
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #138896 üzenetére
Ezt megköszönöm ha leírod majd.
-
Zoleee83
addikt
Egy egészen jó akció játékok nélkül, ha valakinek érdekes lehet:
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha a héten már szóba kerültek a töltőállvànyok, itt egy német márka amelyik One-hoz is készít kiegészítőket:
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #138897 üzenetére
Na az én emlékeim koptak meg. Nincs magyar virtuális billentyűzet értelem szerűen. Az App-on belüli szövegbeviteli mód kavarhatott össze. Meg persze az agyam
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest