- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
válasz sugarforce #111845 üzenetére
Külső taposat is lekapcsolja egyébként, teljesen intelligensen működik. De ezek szerint a táp nélkülivel sincs gond, köszi!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
kokoaliga
tag
válasz sugarforce #111827 üzenetére
Milyen 22 ezres kormány
Jó az 85 ezresnek is
Azért ennyire láma nem vagyokKoko
-
akooos
veterán
Na én befejeztem a GWG-t, Oxenfree-t. Hát ez a játék egy zseniális remekmű. Angol tudás kell hozzá, hiszen az egész játék a párbeszédekre alapszik. Legalább 5-6 féle befejezése van a játéknak, a párbeszédekkel lehet alakítani a végkimenetelt. Ami még eszméletlen durva, (innen csak az olvassa, aki nem akar vele játszani)
minimum kétszer kell végigjátszani, hogy tényleg vége lehessen Tele van timelooppal a játék, MAGA a fő sztori is egy timeloop. Zseniális. Ha nincs GWG, sosem játszok vele szerintem. Aki játszott vele. A Firewatch hasonlít rá kicsit is?
Talán a Life is Strange ami hasonló volt, de az sem jött be ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Sziasztok!
Egy gondolat erejéig visszatérnék még a guitar hero rendelésre.
Amikor törölték a rendelésemet és itt a fórumban megemlítettem, hogy a fiam mennyire elszomorodott és ő még lévén, hogy fiatal nem értette a dolgot, megkeresett privátban danilla fórumtárs és felajánlotta, hogy az általa rendelt gitárt elküldi számunkra, mert megsajnálta a kiskrapekot.
Előszőr alig akartam elhinni, aztán felocsudva a döbbenettől, felvettük egymással a kapcsolatot és pár nap alatt megérkezett a csomag. Itt is ezúton köszönöm mégegyszer danilla fórumtársnak ezt a csodálatos gesztust.
Mi sem bizonyítja jobban a fiam és természetesen az én örömöm, mint egy fotó. -
törölt tag
válasz r.levente75 #111856 üzenetére
maximalis respect neki
-
l.skywalker
Topikgazda
Az igen danilla! Le a kalappal!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
danilla
őstag
Nagyon szívesen
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv. olvasgattam korabban hogy érdemesebb a szingapúri store-ba vásárolni, mert lényegesen olcsóbb ott egy egy játék, érdekelne részletesebben hogy is lehet megvalósítani az ottani vásárlást, hol kell gift cardot venni stb. és még az hogy ha van nekem egy home társam akkor azt ő is ugyan ugy le tudja e tölteni attól független, hogy én a szingapúri storeba veszek valamit.
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz frankdelgado #111866 üzenetére
Igen, csak azt. Hivatalos ara tovabbra is csak annak van. Nyilvan ez ugyanannyi lesz, ezert lehet esetleg nehany boltnal latni a sima kiadas arait.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Janusz001
őstag
Nagyon szép gesztus!
-
r.levente75
addikt
Forza ügy folytatás, a net szolgáltatónál kérvényeztem a publikussá tátélt, valóban kb két perces történet volt. 24 órát kell várnom, utána egy 20 perces áramtalamítást végezni a modemen és elvileg azután lesz publikus. Ha szerncsém van ez lesz a hiba. A hölgy segítőkész volt, de azért most már ő is elmondta, hogy valóban lehet ez is hiba, hogy bizonyos szerverekhez emiatt nem tudok csatlakozni.
Az ipv4 tunnelen nem látott hibát, úgyhogy bizakodva várom a holnapi napot, hátha még vannak csodák. -
jox0425
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ennyiért ez jó deal? [link] Illetve aki vett már innen valamit amihez hozzácsapták a FH2-t az megtudná mondani hogy xbox one vagy xbox 360 változat-e? Köszi -
Jovanny2
őstag
-
zsolt1225
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van 2db 1 éves xbox előfizetésem amit el szeretnék adni.
Be lehet váltani ezt a kódot online böngészőből? Egy ilyen leírást találtam, de nem tudom ez nem-e csak a pénz feltöltős kódokra érvényes?
Sose volt konzolom... :\ -
negyven2
veterán
válasz r.levente75 #111876 üzenetére
Nem biztos, hogy ez a megoldás, mert nekem is NATolt az IP-m és nálam gond nélkül megy a multi.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #111889 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz negyven2 #111888 üzenetére
Én már nem tudom, csak azt, hogy ennél az egy játéknál nem csatlakozik és két hónapig jó volt. Egyik napról a másikra ment el, napra pontosan többekkel európa szerte. Én sem gondolnám, hogy ez a gond, de a remény hal meg utoljára. Szerintem magasabb körökben keresendő a hiba, amihez egy egyszerű lusernek rövid a keze. Mondjuk az nem egészen világos, hogy ha több európai országban is felütötte a fejét ez a probléma, főleg egy ilyen húzó, népszerű játék címnél, akkor miért nem tesznek ellene.
Én már csak abban reménykedem, hogy a játékra elköltött pénzemet visszakapom a supporttól, valahogyan megemésztem.
Összességében egy jó, nagyon jó játék volt, mondom ezt én, aki nagyon nagy pvz rajongó és fun vagyok, talán még ennél is jobb. De így ebben a formában ez oriási nagy csalódás... -
negyven2
veterán
válasz r.levente75 #111893 üzenetére
Tudom, nekem is vannak olyan ismerőseim akinek ez a gond van. Pedig nekik open a NAT-juk és DMZ-be van a box is.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sicilian
addikt
Ez szép volt, jó ilyet olvasni ! Max respect !
nothing is true everything is permitted..
-
negyven2
veterán
válasz r.levente75 #111896 üzenetére
Akkor publikus IP-t kaptál mindig is.
-
törölt tag
a forza topikbol
Magyar nyelvu tamogatas a forza 7 demonal ?!A teljes jateknal sajnos nem lattam a felsorolasban a magyar nyelvet. Nem mintha hianyozna nekem, de ude szinfolt lenne, ha megis megtortenne ez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest