- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Zoleee83 #111397 üzenetére
Az összes ilyen szétszedős videó azzal kezdi, hogy a kézikönyv baromságot állít. Amúgy tényleg gyerekjáték szétszedni. Fingom sincs miért kellett odatenni egy reteszt, ha a gyártó azt akarja, hogy ne tudd szétszedni. Gondolom ennek ilyen jótállás megvonós okai vannak és a retesz is ezért lett ilyen elcseszett formájú, dugj bele egy csavarhúzót, karcold szarrá a reteszt és egy okkal több, amiért a szerviz lepattinthat magáról.
Activision... mit várunk...
-
Atomgeszi
veterán
válasz MasterMark #111401 üzenetére
Kedvencem, amikor nincs a weboldal valami raktár leltárral összekötve, és megrendelem, aztán 1 hétig kuss, és mikor rájuk írok. Hát jelenleg a termék nem elérhető, csak külső raktáron, annak pedig 2 hét az átfutási ideje.
Akkor mi a szarnak írjátok oda a termék mellé, hogy raktáron ba****!?[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz boost #111404 üzenetére
Szerintem ez nagyobb negatív reklám nekik, minthogy épp nincs nekik raktáron.
A projektor vásznammal jártam úgy,hogy raktáront írt a webshop.. oké megrendeltem, 999Ft-os GLS szállítás.. 2 napig semmi. Rájuk szólok telefonon, hogy mégis mi a szar van már a rendeléssel, mert 12.00-ig másnapi kézbesítést írnak...
Ja, hát sajnáljuk, elment már a GLS de amúgy sem tudja kihozni, mert nem szállít csak 3m hosszúságig. Mondom mivan?!?!?!?!!? És mondom ezt nekem kell tudnom, hogy nem tudtok szállíttatni, ti szerencsétlenek. Jaj hát nagyon sajnáljuk, nem sokára visszautaljuk a pénzt.
Mondom ez nagyszerű, de ennyi erővel már megrendehlettem volna máshonnan is, ahonnan tuti megkapom hétvégéig, mert pont akkor voltam szabin. Ehelyett Én intéztem a royal sprinttel a 4 ezres futárt, hogy legalább elvigyék szombaton és hétfőn megkapjam, de már akkor is kész kabaré volt,hogy ki fogja átvenni. Annyit sem mondtak a boltban, hogy sajnáljuk, természetesen kifizetjük a különbözetet vagy valami. De utálom az ilyet. Utána kapták is a negatívot mindenhol.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Jovanny2
őstag
válasz boost #111400 üzenetére
Nekem ne mondja senki, hogy este 8-kor csak innen a fórumról vagy 4-5 emberke egyszerre teszi a kosárba, és veszi meg. Megrendeltem, azt írta, korlátozott készlet. Frissítettem, akkor is azt írta, tehát nem én "vettem meg" az utolsót...
Nekem egyébként nem írtak még vissza, csak az Emag, hogy ne zargassam őket (a saját rendelési számukkal), mert nem ők adták el, írjak annak a webshopnak, akiktől vettem.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Czimby
addikt
Itt van köztünk K. Viktor Jászberényi lakos?
Aki esetleg szintén rendelt a ShopTo-ról?
Vagy elcserélték a tracking numberünket vagy az én csomagom is hozzá ment, mert a feladó elcímezte...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
r.levente75
addikt
ÚJRA A STOREBAN!!!
Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 - After-Party Upgrade
Ismét visszatért, megvásárolható, ha valaki lemaradt róla a múltkor. Jó cuuc, sajnos a gördeszkás kecske nincs benne.
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #111381 üzenetére
Én lennék az.
Nem is olyan rég vásároltam is vele olyan X360-as játékokat amiket magyar régiós storeban nem is lehetett megvenni (Boom, boom Rocker és Final Fight Double Impact). Igaz nekem van egy kifejezetten angol régióra migrált s angol lakcímes profilom ahhoz regisztráltam a Revolutos MasterCardomat, de szerintem ugyanezt el lehet játszani magyar régióra migrált profillal is Uk régiós beállítások alatt...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Thusor
őstag
válasz Jovanny2 #111406 üzenetére
Szerintem ezt túltárgyaltuk. Nem is fognak írni semmit se. Én előre elutaltam a pénzt nekik. Indok nélkül törölték a megrendelésem de a pénzről elfeledkeztek. Írtam nekik e-mailt mikor jön a cucc, erre írták amit bemásoltam ide.
Az a lényeg, hogy az emag felülete nem képes tartani az iramot a 21. századdal. 4-5 óra alatt frissül a raktárkészlet és a vásárlás összehangolása, ami alatt azt a 5-6 db terméket megrendelték vagy 70-en. Így azt az 5-6-ot kiszállították, a többieknek meg önkényesen törölték a megrendelésüket. Nem azt kifogásolom hogy nekem nem jutott, hanem hogy nulla kommunikáció történt a részükről, főleg úgy hogy előre kifizettem a terméket.
Részemről ennyi a téma, ne szaporítsuk tovább a szót, mert nem érdemes. El kell kerülni a boltot, ennyi.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Assassin's Creed Origins-rol a jatek producere.
"From an open-world game standpoint, it’s really valuable for us. The experience of the game is the same across all of the different platforms. We try to make sure the game shines on every platform the best it can. Having said that, the Xbox One X version is absolutely the most beautiful version,” Ismail said.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Stauffenberg #111393 üzenetére
Ezt nem is értettem amúgy. Akkor legalább adtam volna hozzá háromszög alakú tekerőt, ha már ilyenre csinálták. Vagy lett volna inbusz formájú. Én egyből azzal nyúltam hozzá aztán jött a hasra esős...
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Czimby #111407 üzenetére
Ti hogy a bánatos fenébe tudtatok rendelni a ShopTo-tól? Én két napot basztam el vele, amíg végül elfogyott a kinézett csomag: először a rendszerük nem tudta átszippantani a PayPal-ből a szállítási címemet, az utca/házszám mező üres volt, csak a város, ország és irányítószám került át a ShopTo-ra, persze szerkeszteni semmit nem lehetett. Mondom akkor regisztrálok: nos, először képtelen voltam Magyarországot szállítási országként megadni regisztrációkor, egyszerűen mindig eldobta a regisztrációmat "Tiltott cím" hibaüzenettel. Akkor beállítottam egy másik országot (a címem és a többi maradt a magyarországi), ezzel már engedett regisztrálni, de azzal szembesültem, hogy nem módosítgathatod csak úgy a címedet; amíg nem volt 2 sikeres teljesített rendelésed a regisztrációkor megadott címre, addig nem adhatsz meg másik szállítási címet. Ezt átírattam az ügyfélszolgálattal, ezek után viszont fizetni továbbra is képtelen voltam – a PayPal a fenti okok miatt nem volt használható, a netes vásárlásra használt bankkártyámat pedig nem tudta megterhelni (holott a próbaterhelés sikeres volt korábban, volt rajta elég pénz és a vásárlási limit is jól volt beállítva).
Mindez tetézve azzal, hogy az egész oldal olyan minősíthetetlenül lassú volt, hogy azt hittem megőrülök, néha eldobta az összeválogatott csomagot, néha képtelen voltam a bónusz játékok egyikét-másikát kiválasztani, néha csak egy üres oldalt kaptam a sokat mondó "false" hibaüzenettel, szóval ilyen szar weboldalt én már régen láttam. Szerencsére "csak" másnak rendeltem volna, így elengedtük a kérdést vétül.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sch_a
addikt
GameShop Asia-ról vásárolt már valaki? 70 SGD-t vettem, úgy másfél órája ki is fizettem PayPal-lal, de válasz még semmi.
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #111417 üzenetére
Én egyszer rendeltem csak, majd rá kb. 4 percre hívott a bankom, hogy letiltja a bankkártyám mert vélhetően kikerültek a bankkártya adatok a legutolsó rendelésem miatt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Czimby
addikt
1. Nálam is iszonyat lassú volt az oldal végig.
2. Regisztráltam, egyből ezzel kezdtem, volt valami kis gixer de nem nagy szám erre emlékszem. Max 20percet vett igénybe a dolog.
3. Simán tudtam PayPal-el fizetni.Gondolom neked az zavart be, hogy először nem akartál regelni és úgy berendelni.
Nekem múltkor a Szingapúri giftcardos oldalon lett jó nagy szívás abból, hogy nem akartam regelni, de szerencsére iszonyat jó volt a supportjuk, pillanatok alatt elintéztek mindent és válaszoltak rövid időn belül.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
sch_a
addikt
Köszi a válaszokat. Akkor nem aggódok annyira, hogy esetleg lehúztak.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én 1x rendeltem. Nem jött meg a termék. 28 munkanap (!) után vissza adták az árát.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Czimby
addikt
válasz Medocsabi #111415 üzenetére
Én is örülök neki, és annak is, hogy Viktor ilyen korrektül áll a dologhoz.
Nem mindegy, hogy 1-2 nap alatt kapom meg amit vettem vagy futok még 5 kört az áruházzal/ futárcéggel, hogy ki is volt a hülye. Ezért is fizettem PayPal-el, bármikor bármi közbejöhet!
Viktornak pedig köszönöm a korrektséget!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok!
A Shopto.net rendelésem ma sikeresen meghozta a futár és át is adtam ismerősnek, viszont akadt két idegesítő hiba hátha ti találkoztatok már vele, alapvetően valszeg egy kis tesztet még kap de megy szervízbe:
1.: A merevlemez kattogó hangot ad ki amikor menüben van vagy pedig játszik, de valamikor játék alatt teljesen elnémúl, valszeg hasonló okok miatt a bekapcsolás valamikor 10 mp, valamikor meg 2 perc, hasonlóan lassan tölt be játékokat is
2.: Letöltés során ilyen képet lát a letöltési listánálEsetleg otthonilag lehet kezdeni vele valamit vagy ne is szenvedjen hanem küldje szervizbe? Jelenleg két dolog biztos, áramtalanítás és factory reset sem segített rajta, csak ideig óráig hoztak javulást.
Köszönöm előre is segítségeteket
-
FOXhun
tag
Ha valaki pont ezt keresné, fehér XO Stereo headset fehér XO Stereo headset 9.800 Ft. Igaz nem nagyon ismerem az üzletet, de hátha ti igen. Ha volt már akkor sorry.
-
axlfsi
veterán
válasz MasterMark #111387 üzenetére
"A kérdés az, hogy miért adnak el többett mint amennyi van."
Nem jol latod. Ok nem adtak el Neked (es Te ki sem fizetted). Csupan vasarlasi szandekodat jelezted felejuk (kvazi), azzal, hogy egy (a konkret) webshopban kivalszottal valamit, a kosarba tetted es vegigvitted a lepeseket, egeszen odaig, hogy kaptal rola egy e-mail.
Majd HA a bolt ez vissza is igazolja (es Te ki is fizeted/vagy a futarnak), na akkor adtak el Neked valamit
... de ez mar tenyleg leragott csont.[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv
ha a hometarsamnak van ea acces előfizetése, azt is meg tudja velem osztani ?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
pelenka35
őstag
válasz WhiteAngel89 #111435 üzenetére
Meg.Csak a vaultban lévő játékokat te a storbol tudod letölteni,ingyen.
Gamertag:Rob3rt75
-
Bogyi007
veterán
Ez a hét nem tudom nálatok ér-e valamit, de nálam most nem fog sírni a pénztárca...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Madoc
veterán
Alpha ringen ma jött frissítés, javitották a ready to install bugot. A fehér témán is csiszoltak van ahol hátrányára, fekete háttérnél fekete betűk.?! Este 6kor megint élesedik valami, ha jol vettem ki akkor elhalványitja majd a képernyőt üzenetek vagy események hatására.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #111440 üzenetére
Szerintem felesleges alapvetően az FM7 megjelenése előtt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #111442 üzenetére
Nincs annyi (fölösleges sem) agysejtem hogy ez miatt a játék miatt ritkítsam őket - valamint a kontrollert sem szeretném repülési tesztnek kitenni...
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #111438 üzenetére
Én a Red Dead Redemption-ön gondolkodom, eddig kimaradt, de lehet ér egy próbát 2k-ért, és BC-s ha jól látom.
+ A Little Nightmare/Get Even sem rossz 4k-ért.Btw.: Sniper Elite 3 Ultimate végigjátszva (21h alatt, utolsó Dlc-ből maradt kb 10 perc), annyira jó hangulata volt hogy most kell a 4 is.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
debcamp
aktív tag
válasz r.levente75 #111445 üzenetére
Múltkor 1800-ért sem volt rossz, de végül hagytam.
Most 1300.. nagyon kiakarnak szorítani belőle minden centet..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest